Olmar predstavlja New Era App - radijator koji brine o higijeni

Zagreva i dezinfikuje - ovo prilično definiše ovaj novi revolucionarni radijator koji je dizajnirao Đulio Kapelini za naša kupatila. Elegantan, strog, funkcionalan i najsavremeniji, greje nas dok istovremeno dezinfikuje naše peškire.

Ovaj radijator za kupatilo sa minimalističkim linijama zapravo je revolucionarna stvar, jer osim grejanja, može da dezinfikuje naše peškire i bade mantile.

Kako je napravljen? To je električni sistem sastavljen od minimalističkog tela sa ručkom za peškire i kukama za bade mantile od brušenog čelika ili u mat crnoj boji. Opremljen sistemom za dezinfekciju peškira, ima daljinski upravljač za uključivanje i isključivanje, programiranje (do 9 sati) i podešavanje temperature. Dostupan u crnoj i beloj boji ili u prilagođenoj verziji dostupan je u dimenzijama 40x120 cm i ima četiri nivoa snage.

Ova savršena ideja delo je Đulia Kapelinija, vizionarskog italijanskog dizajnera koji je u stanju da pretvori funkcionalnost i emocije u svakodnevne proizvode sa velikom privlačnošću. Svaki put njegovi proizvodi povećavaju konceptualne granice dizajna kuće kako bi nam ponudili viziju sutrašnjice i trenutnu praktičnost.

Zašto nam se dopada?

„Manje je više“ je svima dobro poznata fraza. Ali kako to ne možemo potvrditi kada se suočimo sa minimalnom geometrijom koja nas, bez ikakve buke, prenosi u „novu eru“. Nekoliko linija, precizan koncept i vrhunska, ali ipak skrivena tehnologija. Savršeno!