Novi Kohler sistemi pretvaraju tuširanje u ritual uživanja

Više slika

Više slika

Obogatite svoje tuširanje čistim mirisom i sastojcima koji hidriraju kožu...

Tuširanje je svakodnevna rutina, ali ga generalno posmatramo samo kao običnu aktivnost bez dodatne vrednosti. S druge strane, tuširanje može biti ritual dobrog samopouzdanja i nege, a to je prema svemu sudeći primetio i brend Kohler, koji je odlučio da nam poboljša ovo iskustvo, predstavivši svoj Sprig tuš sistem koji koristi aromaterapiju. Na CES 2024 događju, slavni brend je predstavio svoj novi sistem, naglasivši da on obogaćuje tok vode čistim mirisima i sastojcima koji hidriraju kožu, pružajući tretman spa centra u privatnosti doma.

Sprig je dizajniran da stvori sveobuhvatno iskustvo tuširanja sadržeći šest inovativnih kapsula za infuziju. Sprig Shower Infusion Starter Kit radi sa vašim postojećim tušem kako bi sve bilo lakše i bez problema. Ako imate tipični tuš montiran pod uglom od 45 stepeni, trebalo bi da bude lakše instalirati uređaj sa vašom postojećom opremom. Međutim, postoji opcija da dodate novu tuš glavu sa Handshower Infusion Upgrade Kit kompletom.

Sprig početni komplet uključuje uređaj za infuziju, tri kapsule i alate za instalaciju. Svaka Sprig mešavina sadrži prirodne sastojke i ne sadrži parabene, ftalate, mineralna ulja, sulfate SLS i SLES, i formaldehid.

Instalacija ovih mirisnih kapsula je lakša nego što se čini. Sve što treba da uradite je da skinete foliju sa dna kapsule, uskladite je sa Sprig uređajem i zavrtite je u smeru kazaljke na satu da je zaključate na mesto. Kada ste spremni za svoj aromatični tuš, samo pritisnite dugme i Sprig će osloboditi izmerenu dozu prirodnih biljaka i hijaluronske kiseline. Nakon toga, preostaje vam da uživate u iskustvu sa aromama koje odgovaraju vašem raspoloženju i prirodnim sastojcima za negu kože.

Svaka kapsula za infuziju je dizajnirana da odgovara vašim različitim raspoloženjima: Breathe kapsula sadrži eukaliptus i nanu za osvežavanje; Focus ima žalfiju i pačuli za buđenje; Recharge ima bergamot i lemongrass za revitalizaciju; Shield sadrži čajno drvo i ruzmarin za čišćenje; Relax ima kamilicu i zeleni čaj za smirenje; a Sleep kapsula je infuzirana lavandom i vanilom za stvaranje mirnog okruženja.

Štaviše, kapsule su napravljene od 94 posto recikliranog materijala i nakon potrošnje i mogu se ponovo reciklirati. Jednokratne kapsule u paketu "Essentials" mogu trajati za jedan tuš, dok veće kapsule za višestruku upotrebu mogu trajati do osam tuširanja.

Luxury Experience