MODERAN STRAPPO UMIVAONIK

Prostori koje kreiraju dizajneri kompanije Antonio Lupi su prava mala umetnička dela, koja nastaju spajanjem modernizma sa antikom, na takav način da se neprimetno gube granice između epoha...

Dizajner Domenico de Palo je, nakon što je za Antonio Lupi dizajnirao liniju kamina „Canto del Fuoco" 2008. i Talamo kolekciju 2009., nastavio svoj rad za toskansku kompaniju projektovanjem umivaonika “Strappo” sa inovativnim i originalnim konceptom, koji je prezentovan na sajmu Maison&Objet u Parizu u januaru.

Domenico de Palo je dizajner za kojeg važi da je nepogrešiv u svom stvaralaštvu, a umivaonik koji je dizajnirao je u stanju da se stopi sa površinom na kojoj je instaliran. Umivaonik izgleda kao da želi da izađe iz zida, ali mu u isto vreme daje oblik i život.

Strappo je u potpunosti izrađen od Corian materijala i jednom ugrađen u zid, nakon malterisanja i gletovanja, može da se završi kao zid, na kojem je instaliran. Ustvari, krajnji rezultat izgleda kao komad istrgnut iz zida, koji stvara nišu u kojoj je smešten umivaonik.

Ako ste u potrazi za kreativnim rešenjima za novo kupatilo, oprema i nameštaj renomiranog italijanskog proizvođača Antonio Lupi je upravo to, ono što vas ni pod kakvim okolnostima neće ostaviti ravnodušnim, bez obzira na stil za koji se odlučite...

Izvor: www.mojenterijer.rs