MILANOBATH® kolekcija za kupatila: serija funkcionalnih umetničkih dela

Više slika

Više slika

MILANOBATH® je nova kolekcija sa potpisom Glass Design, dizajnirana i osmišljena da ponudi nameštaj u ikoničnim kombinacijama materijala i stilova. Rezultat je vizija elegancije i praktičnosti, savremenog dizajna i jedinstvene svestranosti.

Kolekcija je posveta Milanu, nesumnjivom glavnom gradu dizajna i pulsirajućem srcu kreativnosti, istraživanja i inovacija, čiji duh spojen sa velikom toskanskom tradicijom umetnosti i zanatskog majstorstva je evidentan u svakom aspektu ove serije.

Postoje dve linije nameštaja koje se razlikuju po stilu i ličnosti.

GALLERY, luksuzna linija Milanobath®, oličava eklektični duh Glass Design kompanije.

Atipične geometrije i dinamična interakcija dizajnerskih odnosa definišu različite elemente - horizontalne i vertikalne - gde fine završne obrade i neuobičajene kombinacije materijala stvaraju novi estetski jezik, koji može odgovarati svim postavkama, bilo da su visokog dizajna ili tradicionalnijeg ukusa.

U ovoj kolekciji se ističe savršen par prirodnog drveta i egzotičnog bambusa, robustne elegancije metala i snenog kvaliteta porcelanskog kamena u crno-belim kombinacijama.

AVENUE, linija karakterizovana čistim geometrijskim linijama, evocira metropolitanski izgled i osećaj.

Drvo i cement su spojeni na minimalistički, ali praktičan način kako bi definisali potpuni izgled kupatila. Neutralni tonovi inspirisani prirodom promovišu harmoniju do najsitnijih detalja, dok arhitektonski dizajn i izbor materijala ispunjuju prostor urbanim vazduhom.

Savršeno su pogodni kao pratioci umivaonika iz ekskluzivne kolekcije “Privileged Paths of Water”, koji mogu biti izrađeni od finih materijala kao što su staklo, kristal ili mermer, ili novih generacija kreacija poput Vetrofreddo® ili Siliconio®, MILANOBATH® predmeti su kreirani da generišu očaravajuće "total look" okruženje, dodatno ojačano komplementarnim predmetima kao što su ogledala, lampe i kupatilski aksesoari.

Obe serije, GALLERY i AVENUE, nude raznolika i brojne rešenja za nameštaj.

Kolekciju MILANOBATH® obogaćuje ogledalo prečnika 100 cm sa pozadinskim osvetljenjem sa satenskim spoljnim ivicama i Milanobath logoom, i SATURN lampe od belog sedefastog stakla. One su savršeno usklađene sa kompozicijama nameštaja i dostupne su u verzijama za montažu na zid ili plafonsko montiranje, sa podesivim mesinganim diskom u mat crnoj ili zlatnoj boji.

Kolekcija MILANOBATH® označava početak novog putovanja za Glass Design, usmerenog ka kreiranju jedinstveno elegantnih, a ipak praktičnih prostora za kupatila i garderobe. Nudeći nove i uzbudljive kombinacije materijala i završnih obrada u kombinaciji sa finim italijanskim zanatstvom, modeli prikazuju sofisticirani glamur koji odražava tržišne trendove, kao i sve veću želju da prostori za kupanje odraze ličnost korisnika i zadovoljavaju zahteve svakodnevnog života.

Luxury Experience