Manhattan – integrisana kada i umivaonik

Dizajn kupatila oslikava jedan poseban lični dnevni ritual, koji mora biti u savršenoj vezi sa arhitekturom prostora i upotrebljenim materijalima.

Manhattan kolekcija kao svoju najkarakterističniju crtu izdvaja jedinstveno rešen sistem kade koja je u potpunosti integrisana sa ostalim elementima i umivaonikom. Glavnu reč u celoj kupatilskoj liniji vodi sivi eko cement, sa svojom oštrom geometrijskom formom, koja na najbolji način ističe inovativnu konzolu.

Centralna konzola sa integrisanom kadom je izrađena od hrasta tamnih nijansi. Svojim nežnim linijama i fluidnim oblikom centralna konzola se savršeno uklapa sa ostalim elementima, stvarajući jedinstven kontrast sa pozadinom i upotrebljenim materijalima.

Manhattan linija donosi i pažljivo dizajnirano duplo ogledalo, slavine od nerđajućeg čelika renomiranog OX proizvođača, kao i čitav niz vešto skrivenih pregrada i fioka. Kao jedna izuzetna celina, Manhattan projekat uvodi funkcionalnost, savršenu tehniku izrade i neprikosnovenu estetiku, izvedenu na jedan prepoznatljivo izbalansirani minimalistički način.

Manhattan je samo jedan primer od velikog broja rešenja koje krasi izuzetna tehnika i visoka estetska vrednost, koje kroz svoju ponudu nudi kompanija Makro, kroz kolekcije u sastavu Makro Systems programa. U sklopu širokog programa koji obuhvata Makro Systems nalaze se projekti inovativnih rešenja za tuševe, umivaonike, kupatilske ormariće i ogledala, dok svi elementi dolaze u različitim veličinama i načinima izrade.

Svi elementi mogu biti integrisani ili kombinovani na načine koji najbolje odgovaraju željama kupca. Materijali koje kompanija Makro koristi su otporni na vlagu i imaju mogućnost recikliranja u potpunosti, dok se projekti koje kompanija izvodi oslanjaju na filozofiju očuvanja energije i životne sredine.

N.S.

Povezane teme