Lusso kada napravljena od prozirne smole za dramatičnu atmosferu u kupatilu

Jedan od naših omiljenih trenutaka u toku dana je svakako kupanje.

Kako je život postao super užurban, kupanje je ono vreme kada možemo u potpunosti da se prepustimo brizi o sebi i da se razmazimo, bilo da je to u obliku penušave kupke ili dugog toplog tuširanja!

Moramo priznati da lepo dizajnirano kupatilo samo još više ulepšava ovo posebno doba dana. I jedan tako dobro dizajniran i promišljen proizvod na koji smo nedavno naišli je Lusso kada izrađena od prozirne smole Amore.

Britanski brend kupatila Lusso nedavno je lansirao Amore. Šta Amore čini tako posebnom? Dizajnirana da ostavi dramatičan i veličanstven utisak, Amore je samostojeća kada napravljena od providne smole. Izbor materijala za Amore bio je zaista genijalan i upravo to je ono što kadi daje njen zaista jedinstveni izgled koji izaziva strahopoštovanje. Dostupna je u dve boje – zadimljena crna i bogata nijansa ćilibar crvene. Obe boje imaju prilično misterioznu i zavodljivu privlačnost.

„Iako su mnoge naše kolekcije pod uticajem bezvremenskog, minimalističkog stila koji je sinonim za Skandinaviju i Japan, za našu novu kolekciju samostojećih Amore kada smo se okrenuli Mediteranu za inspiraciju“, rekao je osnivač brenda Vajn Sprigs. Daleko od uobičajenih kada koje su izgrađene od kamena ili mermera, Amore je bila pokušaj da se Lusso oslobodi tradicije i kreira kadu koja može odmah da "oduševi ljude".

Dugačka 1700 milimetara, kada izgleda prilično lagano i dolazi sa doživotnom garancijom. Brend kaže da će se savršeno kombinovati sa njihovim slavinama za kupatilo od crnog ili brušenog zlata!

Luxury Experience