Lepota kontrasta u novom antoniolupi umivaoniku

Novi samostojeći umivaonik antoniolupi brenda kreiran od mermera, sastoji se od 24 segmenta ovog materijala u kontrastnoj boji...

Model nazvan 024 dizajniran je uzimajući u obzir sve aspekte koji se odnose na ekološku održivost i upotrebu recikliranih materijala. Ovaj model, zajedno sa Gessati i Rigati, deo je kolekcije Tra_Le_righe, koju za brend antoniolupi potpisuje Gumdesign.

024 model napravljen je od 24 mermerna klina, koja su zalepljena epoksidnom smolom u kontrastnoj boji. Mermerne trake sečene su u formi trapezoida, stvarajući tako veličanstvenu optičku iluziju.

Gornji deo umivaonika kreiran je od belog Carrara mermera, dok je njegovo postolje proizvedeno od crnog Marquinia mermera. Održivost je kao jedna od ključnih osobina ovog komada manje očigledna na prvi pogled, ako se posmatraju samo estetski elementi, ali je zaista prisutna, kada se govori o njegovoj realizaciji.

„024 je umivaonik sa obeleženim ritmom domišljatosti, kreativnosti i izrade“, kaže Gumdesign - dizajner umivaonika - „Kako kazaljke na satu označavaju vreme, ovde svaka linija označava definiciju ideje koja postaje stvarnost , u svoj svojoj snazi i složenosti. Rezultat je predmet arhitektonske jednostavnosti i lepote, koji, ostavljajući za sobom izvršnu i konceptualnu složenost koja ga je oblikovala, postaje vanvremenski i večni objekat ".