Lepota, glamur i elegancija tamnih kupatila

Kada se radi o dizajnu kupatila, ljudi pogrešno smatraju da tamno dizajnirani prostori deprimiraju – ove godine, upravo takvi ambijenti predstavljaju ogroman trend koji doprinosi bezvremenskom, senzualnom i intimnom doživljaju ove prostorije…

Slavni brend Maison Valentina veruje da kupatila sa tamnijim tonovima mogu uneti dramu, samopouzdanje i smelost u bilo koji projekat dizajna enterijera, dodajući odvažnost i udobnost, koje su ljudima potrebne kako bi na pravi način cenili svoje private trenutke posvećene nezi i kontemplaciji.

Baš iz tog razloga, slavni brend je lansirao kolekciju kupatila u tamnijim bojama, pokazujući da ona nisu samo šarmantna, već i privlačna, senzualna i preko potrebna, praktično svakom od nas.

Umivaonik Metropolitan spaja savremeni šik urbani stav sa klasičnim trezvenim linijama, predstavljajući idealan dodatak tamnijem kupatilu. Kada se kombinuje sa nekim lepim komadima rasvete i drvenom konstrukcijom, stvoriće dramatičan, ali harmoničan izgled.

Darian kada, prekrivena crnom kožom, definitivno je statement komad u bilo kom kupatilu, koji ilustruje da kada može biti dekorativni i funkcionalni element istovremeno, dodajući dašak luksuza svakom okruženju u kom se nađe.

Zahvaljujući svom prepoznatljivom dizajnu, Diamond kada ne prolazi nezapaženo, stvarajući neverovatnu iskru u svakom dizajnu kupatila, posebno u tamnijem. Ova kada kombinuje dizajn koji oduzima dah i lepotu veštačkog mermera Sahara Noir, nudeći ljudima jedinstvene i senzorne trenutke u najgracioznijim i spektakularnijim prostorima.

Ponekad su mali detalji u crnoj boji dovoljni za stvaranje elegantnog i dramatičnog dizajna. Newton Freestanding umivaonik prkosi zakonima fizike, sa izuzetnim uzorkom i organskom strukturom, čineći kupatilo najglamuroznijim i najraskošnijim prostorom kuće.