Lap Plus - genijalni umivaonik sa potpisom Karima Rašida

Italijanska kompanija Glass Design, sarađivala je sa industrijskim dizajnerom, Karimom Rašidom više puta…

Lap Plus umivaonik poslednji je rezultat njihovog zajedničkog rada, a predstavlja lavabo sa specijalnim vizuelnim efektom, koji je zapravo zaista elegantan i funkcionalan dodatak svakom kupatilu.

Umivaonik poseduje koncentrične krugove koji se razvijaju u formi elipse, poput svojevrsnog odjeka ovalnih linija samog dizajna, što kreira iluziju prostornosti i dubine. Svaka jedinica dobila je monohromatske kombinacije bele i crne boje. Sa svojim unikatnim dizajnom, ovaj umivaonik lako pronalazi svoje mesto u bilo kom okruženju, bilo da se radi o rezidencijalnim ili komercijalnim prostorima.

Lap Plus umivaonik kreiran je od Vetrofreddo, inovativnog materijala koji je kreirala kompanija Glass Design, a koji se sastoji od staklenih pigmenata i smole. Postolje umivaonika kreirano je od nerđajućeg čelika, a obojeno je u mat crnu nijansu. U ponudi su prilagodive nogare i držač peškira, sa integrisanom policom, koji mu dodaju dodatnu dozu funkcionalnosti.

Kako Karim Rašid kaže: “Ovaj umivaonik je izuzetno funkcionalan zahvaljujući svojoj velikoj površini i izdignutoj ivici koja sprečava prelivanje vode. Linije koje ga krase samo doprinose fluidnosti njegove forme”.

Lap Plus umivaonik uskoro će biti dostupan za kupovinu, kada ćemo ujedno saznati njegovu cenu i sve dodatne informacije.