Lamborghini u svetu slavina

Tonino Lamborghini brend dodao je novu kolekciju stilskih slavina svojoj Lamborghini Home liniji…

Najnovija kolekcija inspirisana je modernim i inovativnim stilom, dok je komad koji se posebno izdvaja u čitavoj priči nazvan Monza. Ova slavina koja na sebi nosi očigledni potpis Razjarenog bika, predstavlja malenu skulpturu sa snažnim telom koje je prekriveno PVD završnom obradom. Izliv i poluga ove slavine napravljeni su od karbona, što je čini savršenim originalnim dizajnerskim komadom, za moderna kupatila.

Proizvedena u saradnji sa Paini Spa, vodećom kompanijom u italijanskom sektoru slavina, ovaj novitet dobio je originalne dekorativne elemente enterijera, zajedno sa unikatnim oblikom i autentičnim dizajnom, koji doprinose snažnom karakteru.

Ono što je još interesantnije, jeste činjenica da je ova slavina, baš kao i druge iz ove kolekcije, nazvana po popularnim stazama Formule 1. Prvi modeli slavine će biti predstavljeni na Internacionalnoj izložbi keramičkih pločica i kupatilske opreme.

Nakon toga, one će debitovati u čitavom svetu, a očekuje se da će biti predstavljene u svim Tonino Lamborghini hotelima sa pet zvezdica, kao i u komercijalnim i rezidencijalnim projektima koji su u planu za kinesko tržište i tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata.