Kupatilo postaje zen prostor uz novu kolekciju aksesoara Kim Kardašijan

Makeup mogul Kim Kardašijan daje sve od sebe na svim svojim poslovnim poduhvatima.

Nakon lansiranja Skims i Skkn, ona je zvanično lansirala kolekciju aksesoara za kupatila koja je deo njenog brenda Skkn by Kim.

Kolekcija je inspirisana linijom za negu kože, minimalističkog je dizajna i vrlo lako će postati sjajan dekor u kupatilama svih ljubitelja neutralnih tonova. Kolekcija uključuje kutiju za maramice, posudu za tufere, par praktičnih kutija i tacni, korpu za otpatke i sve je proizvedeno od betona.

„Želela sam da svaki komad bude vešto izrađen od ručno izlivenog betona – svaki predmet ima svoju jedinstvenu teksturu i efekat kamena sa kitnjastom patinom koja se pojavljuje tokom vremena, tako da ne postoje dva potpuno ista komada. Mislim da su betonski materijal i monohromatski dizajn važni za moje mentalno zdravlje. Smatram da je u svetu toliko haosa da kada dođem kući, minimalistički dizajn stvara osećaj tišine i mira", rekla je Kim povodom lansiranja kolekcije.

Set od pet delova košta 355 dolara i biće dostupan za kupovinu od 6. oktobra.

Kardašijan je rekla da je uzbuđena što vidi kako fanovi biraju da stilizuju predmete u svojim prostorima.

U objavi na svom Instagramu, Kim Kardašijan je podelila fotografije nove kolekcije, uz natpis: „Kada sam započela proces dizajna ambalaže za @skkn, krenula sam sa prirodnim kamenjem i elementima dizajna koji se nalaze u mom sopstvenom domu. Uvek sam zamišljala kolekciju za negu kože kao onu koja može biti dovoljno lepa i jednostavna da bude izložena na bilo kom pultu, što me je inspirisalo da dizajniram dodatke koji će upotpuniti liniju i podići svaki dom istom modernom, minimalističkom elegancijom. Tako sam uzbuđena što konačno mogu da vam predstavim ovu kolekciju od pet delova“.

Luxury Experience