Kreoo samostojeće kade od mermera: dizajn izveden iz prirodnog kamena

Više slika

Više slika

Kreoo kolekcija samostojećih kada predstavlja spoj jedinstvenih vena i nijansi mermera, uz pažljivo osmišljenu debljinu i ergonomiju...

Ovaj dizajn proizlazi direktno iz mermera koji se obrađuje iz jednog bloka, kombinujući industrijske procese i ručne tehnike. Pomešan sa drvetom i metalom, ovaj materijal se transformiše u dragocene i prilagođene predmete koji omogućavaju trenutke ličnog blagostanja. Dizajneri ove linije proizvoda su Mateo Nuncijati sa modelom "Hug", Alberto Apostoli sa "Pearl", Enco Berti sa "Kora" i "Kalypso", kao i istraživački i stilski centar brenda sa modelom "Venice". Svaki od ovih pet modela ima svoj jedinstveni estetski identitet koji oblikuje prirodni kamen i dovodi ga do maksimalnog izraza.

Kada "Hug" je kreirana od mermera sa nežnim oblicima u koju je integrisana polica od orahovog ili eukaliptusovog drveta na prednjoj strani. Police su oblikovane i naglašene sa tri vertikalna elementa, omogućavajući skladištenje dodataka i peškira, uz maksimalnu funkcionalnost. Zaobljeni unutrašnji deo i blagi nagib stranica pružaju udobnost kade.

"Pearl" nastaje kombinacijom dva materijala, ali i dva antitetička koncepta: kolekcija koju je dizajnirao Alberto Apostoli podseća na motiv ostrige i njene dualnosti sa nepravilnim spoljašnjim delom, kreiranog od maslinasto sivog mermera kroz ručnu obradu koja je uvek jedinstvena, i glatkim i jasnim unutrašnjim delom, dobijenim korišćenjem smole sa završnom obradom od sedefa. Deo ove kade je i "Airpool" sa prijatnim sistemom mikro hidromasaže posvećenom blagostanju.

"Kalypso" i "Venice" su u potpunosti proizvedene od mermera i prilagodljivi su zahvaljujući dodatnim opcijama u vidu sedam različitih materijala: prvi crpi inspiraciju iz neoklasičnog stila, zadržavajući harmonične profile, ali pojednostavljene, sa blago povišenim oblikom na delu za naslon leđa. "Venice" je izduženi oval izuzetne elegancije, čiji postepeno stanjeni mermer pruža aerodinamičan i lagan rub i okvir koji ističe teksturu prirodnog kamena.

Glatki unutrašnji deo takođe definiše "Kora" model koji izgleda kao monolit isklesan iz jednog bloka, sa gornjim profilom promenljive visine koji olakšava ulazak i stvara veoma rafiniran rezultat. Kada je podignuta na nogare sa završnom obradom od zlatne, tamno bronzane ili mat crne boje, i izgleda kao da lebdi na ovoj vitkoj metalnoj konstrukciji u zadivljujućem dizajnu.

Luxury Experience