Kreoo nam predstavlja neverovatnu lepotu zelenog mermera

Više slika

Više slika

Kao što je mermer oduvek bio sinonim za jedinstvenost, njegova izuzetnost sada dolazi do izražaja u prelepim zelenim nijansama, stvarajući neponovljiva čuda prirodnog kamena.

Verde Imperiale, Verde Ming, Artik Green i Emerald Green Onyx podsećaju na zadivljujuće blago prirode zahvaljujući svojim jedinstvenim pegama. Svaki zeleni mermer ima zapažene i složene nijanse koje mogu evocirati duboku šumu ili podsećati na prolećnu svežinu i njene pastelne tonove, u zavisnosti od njihovih nijansi i vena.

Kreoo prenosi prirodnu lepotu kamenih kolekcija u svoje kolekcije putem nameštaja, opreme i obloga. Izuzetna specifičnost kamenog materijala dodatno je naglašena zahvaljujući zanatskoj izradi. Texo obloge koje je kreirao Enco Berti predstavljaju jasan primer Kreoo filozofije, nudeći dublju i strukturaniju teksturu sa svojim trodimenzionalnim uzorkom. Tanke mermerne trake se preklapaju, kreirajući pleteni efekat na zidnoj površini. Ova kolekcija dostupna je u jednom mermernom finišu ili kombinaciji materijala. Igra čvrstoće i praznine poboljšava dekorativni efekat, posebno dodavajući zlato, roze ili tamno bronzanoj pozadini.

Kombinacija finiša je osnova četiri verzije kolekcije Ducale autora Enca Bertija. Drugi materijali poput Murano stakla, mesinga i poludragog kamenja dodatno obogaćuju mermerne površine stvarajući interesantne, sjajne i šarene obloge za podove ili zidne površine.

Umivaonici Blessed, dizajnirani u saradnji sa Kristofom Pileom, slede ovaj koncept. Jukstapozicija dva mermera - izabrana između šest vrsta - prekida njihove čiste i linearne oblike stvarajući elegantan kontrast između unutrašnje i spoljne površine, a postiže se i tanja debljina ivice.

Zeleni mermer postaje protagonista u prostoru kupatila, pretvarajući se u upečatljivu skulpturu zahvaljujući samostojećim kadama - Kora i Kalypso, dizajniranim od strane Enca Bertija - ili umivaonicima kolekcije Nabhi - sa mekim rešenjima ploča, poput Gonga i Umivaonika br. 1 koji podseća na latice cveta, ili vremenskih modela kao što su Umivaonik br. 2 i Umivaonik br. 3.

Lifestyle kolekcija, s druge strane, prikazuje široku raznolikost zelenih prirodnih mermera na monumentalnim stolovima. Arcaico ima cilindrične i skulpturalne nogare, dostupne u različitim mermerima i metalnim finišima, i širok kontrastni pravougaoni vrh. Torre Maxi je još jedan značajan i izražajan komad nameštaja koji se sastoji od centralnog suženog stuba i okruglog vrha. Njegov profil izgleda osvetljeno i sofisticirano zahvaljujući tankoj ivici, nagnutoj i proizvedenoj pod uglom od 45°.

Čak i Royal vaza autora Kristofa Pilea postaje dragoceni komad nameštaja. Dostupna u Artik Green ili Emerald Green Onyx i tri veličine, vaza ima nežnu, zaobljenu i sjajnu estetiku koja dodatno ističe brojne vene materijala, izrađene iz jednog bloka.

Luxury Experience