Kreirajte savršeni balans novom Kintsu kolekcijom za kupatila

Kintsu Bath kolekcija brenda Brizo, inspirisana je skandinavskim i japanskim elementima dizajna, kroz svoje uglađene konture i prelomljene linije…

Kintsu, dobijeno iz reči kintsugi, koja označava metod spajanja polomljenih delova grnčarije zlatom, spaja estetiku u pravom Japandi stilu. “Kupatilo bi trebalo da bude prostor u kom pronalazimo balans”, izjavio je Set Fric, industrijski dizajner brenda Brizo. “Kintsu Bath kolekcija predstavlja savršenu mešavinu uticaja dizajna kako bi kreirala jedinstvenu i veličanstvenu igru skandinavskih i japanskih inspiracija, nudeći nivo prilagođavanja inspirisan prirodnim materijalima, koji će se pobrinuti da svaki njen korisnik pronađe svoj sopstveni ekvilibrijum”, dodao je.

Kintsu kolekcija slavi nesavršenosti. Na primer, jednoručna Lavatory Faucet slavina poseduje čiste linije koje su isprekidane onda kada se ona koristi. Kolekcija nam donosi i poštovanje prema prirodnim materijalima i važnost ekspresije kroz svojih pet Knob Handle opcija: Mother of Pearl, Concrete, Teak, All-metal i jedinstvenom opcijom koja dozvoljava odabir unikatnih intarzija. Serija takođe dobija novi Brilliance Black Onyx finiš, dok je dostupna i u varijantama Brilliance Luxe Gold, Brilliance Luxe Nickel i Polished Chrome.

Kintsu Bath kolekcija će biti dostupna za kupovinu od iduće jeseni, sa više uzvišenih komponenti koje će vas oduševiti svojim jedinstvenim namenama i luksuzom koji će uneti u vaš lični prostor.