Kreirajte besprekorno elegantno kupatilo

Kada se radi o dizajnu kupatila, mnogo je detalja na koje moramo obratiti pažnju, kako bismo kreirali skladno i uglađeno okruženje…

Čitava priča naravno započinje od pločica, ide dalje prema odabiru pravih sanitarija, dolazeći do aksesoara, detalja i rasvete. Samo jedan pogrešan izbor može u potpunosti uništiti sav vaš trud i vaše kupatilo, koje ste osmislili kao svoju privatnu oazu, pretvoriti u prostor u kom ne želite da provodite vreme, koji vas nimalo ne relaksira, već vam stvara stres.

Ako ste želeli da kreirate elegantno kupatilo koje će uvek biti u trendu i u modi, predlažemo vam da obratite pažnju na novu kolekciju ručno oslikanih porcelanskih umivaonika London Basin kompanije, koji će vaš prostor oživeti i podići na sasvim novi nivo.

Kombinujući moderne verzije tradicionalnih orijentalnih i bliskoistočnih dezena, ova delikatno dekorisana kolekcija umivaonika inspirisana je omiljenim destinacijama majke i ćerke koje su osnovale kompaniju. Ručno izrađeni od strane vrsnih zanatlija, koristeći najfiniji porcelan, svaki umivaonik je takođe finiširan i glaziran ručno.

Umivaonici se proizvode u Kini, odakle, kao što verovatno već znate, potiče najfiniji i najkvalitetniji porcelan. Kompanija koristi dve glavne tehnike za stvaranje svojih dezena – ispod ili iznad glazure. Dezeni se nanose na glinu za tehniku ispod glazure, a potom se umivaonik glazira i peče. Drugi metod uključuje glaziranje i pečenje umivaonika pre njegove dekoracije, dok taj proces, zarad zaštite dezena, zahteva još jedan sloj glaziranja i još jedan tretman u peći.

Otkrijte njihovu lepotu u našoj galeriji.

Luxury Experience