Kolekcija tapeta dizajnirana baš za kupatilo

TRALERIGHE je prva kolekcija tapeta koju potpisuje brend antoniulupi, a deo je homonimnog “velikog kontejnera” koji je dizajnirao Gumdesign, Tra le Righe, u kojima Bolgheri i Gessati umivaonici već privlače izobilje pažnje…

Tapete su novi izazov za antoniolupi brend, koji kompletira njihov projekat idealnog kupatila. Zajednička nit koja sve to povezuje, krije se u preciznoj geometriji i bojama. U Bolgheri liniji, boje su tople i intenzivne, ali nisu referentne Pantone kodovima jer predstavljaju nijanse. Sa druge strane, drugi predlozi velikog kontejnera predstavljaju kontrast između tople bele i crne, koje stvaraju svetlost i govore o intenzitetu.

Dizajni TRALERIGHE tapeta bazirani su na matematičkom algoritmu: horizontalne, vertikalne i zaobljene linije se presecaju, kao da su žive i konstantno u pokretu, razgovarajući jedna sa drugom. Na taj način, optički rezultat nije deo prethodno ustanovljenog grafičkog kaveza, već otvorenosti i samog dizajniranja prostora.

Moduli od 45 cm sa obe strane prilaze jedni drugima, kreirajući neograničene ritmičke i slobodne dizajne. Prostor inkorporira pokret koji stvaraju ove linije, koje imaju debljinu od samo jednog milimetra, ali stvaraju kombinacije koje su okarakterisane emocijama.

Čitava kolekcija sastoji se od 13 dizajna, dostupnim u pozitivnim i negativnim varijantama.