Kohler statement tuševi ispuniće vaše kupatilo zlatnim nijansama

Zlato nikada ne izlazi iz mode i oduvek je asociralo na glamur i luksuz.

Mnogi ljudi vole da nose zlatni nakit, dok drugi vole fascinantan nameštaj u ovoj blistavoj nijansi. Ako ste jedan od onih koji obožavaju ovu sjajnu boju, verovatno biste voleli da imate statement kolekciju tuševa brenda Kohlera u svom kupatilu.

Serija je debitovala na sajmu Design Miami 2021 zajedno sa elegantnim umivaonikom Rock.01 Danijela Aršama.

Kohler Statement kolekcija uključuje glavu za tuš, četiri stila ručnih tuševa, četiri glave sa efektom kiše i dva Infinity spreja – svi elementi su napravljeni od mesinga tako da oponašaju zlato u kupatilu. Ceo asortiman je dostupan u različitim veličinama i oblicima kako bi se uklopio u različite stilove enterijera.

U kolekciji postoji duguljasta glava tuša koja pruža više pokrivanja vodom za celo telo. Kolekcija nudi sedam impresivnih doživljaja tuširanja, uključujući „Deep Massage“ sprej za duboku masažu koji se sastoji od uvrnutih mlaznica koje masiraju bolne mišiće i „Cloud“ spreja koji obavija telo toplom maglom.

Kohler Statement kolekcija takođe nudi Infinity sprej koji stvara tri zone doživljaja tokom tuširanja – kapljice najbliže mlaznici su za ispiranje, dok srednja zona masira i najudaljeniji mlaz obezbeđuje pokrivenost. Kolekcija takođe koristi Kohler Katalyst tehnologiju, koja poboljšava svaku kapljicu vazduhom za topli, luksuzni ogrtač vodom tokom tuširanja.

Ova luksuzna oprema za kupatilo će podići vaše iskustvo tuširanja, a istovremeno će stvoriti privlačnu estetiku u kupatilu. Serija ima univerzalnu kompatibilnost što znači da se proizvodi mogu instalirati gde god poželite.

Kolekciju možete kupiti na zvaničnom sajtu Kohler brenda. Oni koji nisu zainteresovani za mesing takođe mogu da biraju između završnih obrada poput poliranog hroma, brušenog nikla i mat crne kako bi stvorili personalizovano kupatilo.

Luxury Experience