Kohler predstavlja pametnu kadu od 16.000 dolara

Ovo je najbolja kada koju smo ikada videli!

Kada pomislite na pametnu kuću, šta vam pada na pamet? Kuhinja puna uređaja koji se povezuju sa vašom Wi-Fi mrežom? Dnevna soba sa pametnim televizorima i stolovima za kafu sa ugrađenim Bluetoothom? Kupatilo je verovatno poslednja prostorija koju zamišljate opremljenu naprednom tehnologijom. Pa, to će se uskoro promeniti jer je tokom ovogodišnjeg Sajma potrošačke elektronike (CES), Kohler predstavio novu pametnu kadu koja će pretvoriti vaše kupatilo u luksuzni spa centar kod kuće.

Crpeći inspiraciju iz japanskog kupanja u šumi ili šinrin-jokua, Kohler kada dizajnirana je da stvori impresivno iskustvo koje će pomoći da se „opusti um, umiri telo i obnovi duh“, prema kompaniji. Ima minimalističku spoljašnjost sa bazom okruženom Hinoki drvenom rešetkom. Drugim rečima, funkcioniše i izgleda kao kada koju ćete naći u spa centru svetske klase.

Stillness Bath je u ponudi kao samostojeća kada, ali verzija Stillness Infinity Experience se može pohvaliti najboljim imerzivnim karakteristikama. Stillness Infinity Experience počinje punjenjem vode sa dna kade i prelivanjem na Hinoki drvetu, stvarajući umirujući zvuk. Zatim, možete podesiti raspoloženje hromaterapijom zahvaljujući osvetljenju punog spektra koje okružuje kadu. Nakon toga, magla obavija površinu kupke. Možete čak dodati esencijalna ulja koja nežno emituju umirujuće arome.

Još bolje, možete lako prilagoditi svaki element svog iskustva putem aplikacije Kohler Konnect.

Ne bi trebalo da bude iznenađenje da luksuzna pametna kada dolazi sa visokom cenom. Dostupna je za kupovinu po ceni od 6.198 do 15.998 dolara.

Luxury Experience