Kohler predstavlja pametnu kadu koja uzdiže iskustvo uživanja

Ne postoji mnogo boljih stvari kojima možete završiti jedan dugačak i naporan dan od tople kupke…

Kohler brend se definitivno slaže sa nama i lansira svoju hi-tech pametnu kadu, koja vašu kupku može učiniti još prijatnijom. Tokom virtuelnog CES događaja, američka kompanija će zvanično lansirati svoju novu Stillness kadu. Sa vrhunskim opcijama koje se glasovno kontrolišu, ova kada će i najskromnije dizajnirano kupatilo pretvoriti u luksuzni, privatni kućni spa.

Dizajn ove kade bio je pod uticajem japanskih šumskih kupki, odnosno shinrin-yoku, a koristi mešavinu vode, svetlosti, magle i arome, kako bi opustila vaš um, umirila vaše telo i obnovila vaš duh. Tri ključne osobine pomažu joj da učini baš to. Prva osobina je Hinoki drveni šanac koji je okružuje, hvatajući vodu koja se preliva i vraćajući je u kadu, onako kako to čini infiniti bazen. Druga je RGB osvetljenje punog spektra koje ide duž njene baze i pomaže kreiranju pravog raspoloženja, u stilu hromaterapije. Na kraju, tu je iskustveni toranj, koji emituje maglu i esencijalna ulja, kako bi stimulisao vaš um i pomogao vašem fokusu.

Pored ovih osobina, čitavu kadu kontroliše Kohler Konnect aplikacija, koju možete koristiti kako biste prilagodili svoja podešavanja. Tu je takođe i Smart Soak opcija, koja vam pomaže da podesite temperaturu i dubinu vode, što možete učiniti dok ste na putu ka svom kupatilu. Brojne opcije se takođe glasovno kontrolišu, tako da ne morate raditi ništa kada voda krene da se hladi.

“Verujemo da postoji delikatni balans kada se radi o tehnologiji unutar naših domova, zbog čega ćemo nastaviti da budemo pioniri u stvaranju neprimetnih kontrola u kupatilu i kuhinji, koje su usmere prema gracioznom životu i dobrostanju”, izjavio je CEO brenda, Dejvid Koler.

Stilness kada će biti dostupna za kupovinu po ceni od 6.198 dolara, ali ako želite opciju sa drvenim okruženjem, ambijentalnom rasvetom i iskustvenim tornjem, spremite se da izdvojite 15.998 dolara. Bazna verzija kade će se u prodaji naći u julu, dok će puna verzija biti dostupna od novembra.