Kohler predstavlja pametno toaletno sedište od 2.149 dolara

Više slika

Više slika

Kohler PureWash E930 bide toaletno sedište, čija je cena 2.149 dolara na veb stranici kompanije, biće predstavljeno na CES 2024 kao luksuzno ažuriranje koje uključuje pametnu tehnologiju...

Ovaj esencijalni deo kupatila napravljen je da odgovara većini produženih toaleta, obećavajući kombinaciju luksuza, udobnosti i tehnologije na vrhuncu. Bide sedište štedi korisnike od problema instaliranja kompletnog pametnog toaleta, koji može koštati od 8.000 do 10.000 dolara zavisno od modela. Njihov najnoviji proizvod običan toalet pretvara u pametni centar, što je, možemo slobodno reći daleko od tipičnih uređaja koje očekujemo da vidimo tokom CES izložbe.

PureWash E930 reaguje na pokret, omogućavajući otvaranje i zatvaranje poklopca bez dodira. Ovo pametno sedište ima samoperivi režim koji koristi integrisanu UV lampu za higijenu pri svakoj upotrebi.

Međutim, prava inovacija leži u tome kako se integriše sa glasovnim asistentima, kao što su Google Assistant i Alexa. Zamislite da koristite glasovne komande za upravljanje bide prskalicom toaleta, sušilicom sa toplim vazduom ili UV čišćenjem bez upotrebe ruku. Ne radi se samo o luksuzu već i o udobnosti, i malo futurističkog života unutar zidova vašeg kupatila.

Sa svojim promenljivim funkcijama, ovo bide sedište se prilagođava individualnim preferencijama. Pored prednjeg i zadnjeg režima pranja, postavki pritiska i opcija prskanja koje osciliraju ili pulsiraju, takođe ima podesivu temperaturu vode. Dok mod pojačanog prskanja povećava pritisak za temeljno čišćenje, dečji mod garantuje roditeljima da će mališani dobiti nežno pranje.

Kohler PureWash E930 sedište ima opciju grejanja i sistem sušenja toplim vazduhom sa podesivim temperaturama koje možete promeniti za prilagođeno iskustvo čak i sa upotrebom daljinskog upravljača. Dodatno, Kohler tehnologija 'Quiet-Close' osigurava tiho zatvaranje sedišta, dok LED osvetljenje nudi nežno noćno svetlo.

PureWash E930 je već dostupan za kupovinu na veb stranici Kohlera u beloj boji, a opcija u elegantnoj crnoj boji očekuje se krajem februara 2024. godine.

Kako Kohler nastavlja da redefiniše iskustva u kupatilu, PureWash E930 kombinuje praktičnost, jednostavnost korišćenja i prizvuk luksuza u neophodnom predmetu svakog domaćinstva. Bilo da je reč o udobnosti, svežini ili dočekivanju budućnosti života kod kuće, ovo bide sedište predstavlja značajan napredak u promeni naših svakodnevnih rutina sa stilom i inteligencijom.

Luxury Experience