Kaldewei oduševljava novim umivaonicima

Nemački proizvođač nameštaja za kupatila Kaldewei, proširio je svoj bogati portfolio novim i predivnim Ming umivaonicima...

Dizajn inspirisan azijskim kupatilima, zadivljuje svojim konturama i dubinom detalja. Kreiran je čeličnim emajlom potpisanim od strane kompanije Kaldewei, koji predstavlja kombinaciju čelika i stakla, nastalu radi stvaranja savršene sibioze materijala.

Inspirisan azijskim Ming vazama, umivaonik poseduje prepoznatljivu, usku konturu, a uprkos modernističkom dizajnu, upravo je Kaldewei čelični emajl ono što ga potpuno izdvaja od ostalih, trenutno dostupnih modela na tržištu. Ovaj posebni materijal sastoji se od besprekorne glatke površine, ekstremno je izdržljiv i poseduje ultra higijenske karakteristike.

Ming umivaonik dizajniran je sa idejom održavanja svog sjajnog finiša tokom dugog vremenskog perioda, veoma je lak za čišćenje i otporan je na eskterne udarce. Predivni model dostupan je u četiri različite boje, mat lava crnoj, metalik crnoj, alpsko beloj i mat alpsko beloj nijansi.