Izraz čiste dekadencije i stila: Mermerne Dedalo kade

Šta možete promeniti u svom kupatilu kako biste ga odmah učinili luksuznim, dekadentnim i elegantnim?

Odgovor se krije u mermernoj kadi, koja ne samo da izgleda dobro, već nudi i neverovatnu udobnost. Sa vizijom pružanja maksimalnog komfora, Dedalo brend nudi asortiman prilagodivih, monolitnih mermernih kada.

Dedalo koristi jedan blok mermera kako bi proizveo ove kade; blok se prvo seče, a potom precizno oblikuje kako bi poprimio svoju veličanstvenu formu, dok nakon toga, kompanija koristi svoju patentiranu tehnologiju kako bi ga učinila lakšim.

Osim toga, brend nudi opciju odabira tipa materijala koji želite za svoju kadu, poput bianco carrara, bardiglio nuvolato, calacatta caldia, crema luna, onice arcoiris i rosso collemandina, uz mogućnost izbora najbolje forme za vas.

Među svim oblicima koji su u ponudi, Cratere, kružna kada, ne samo da izgleda veličanstveno, već će vam pružiti uživanje na sasvim novom nivou. Hydra, elegantna kada kreirana od jednog bloka mermera sa transparentnim kristalim stranama predstavlja sasvim novu formu dekadencije.

Inspirisana nežnim talasima Sredozemnog mora, luksuzna kada Onda će vas definitivno opustiti, koliko god napetosti da ste nakupili u sebi. Ponuđena u pravougaonom i kvadratnom obliku, sa svojim udobnim sedištem, okarakterisana je sinusnom, ergonomskom linijom.

Zamislite koliko bi prijatan bio početak ili završetak svakog dana sa kupatilom koji krasi jedan od ovih modela.