Intrigantna Brizo Invari kolekcija za kupatila

Nova Invari™ Bath kolekcija, koja je delo luksuznog brenda Brizo, kombinuje eleganciju i tradicionalni dizajn, kako bi kreirali sveži stil pun predivnih formi…

Reč “invari” inspirisana je latinskom rečju za nešto nepromenljivo, a pogodno je korišćena u ovoj kolekciji koja sadrži klasične oblike i dekorativne uticaje iz edvardijanske ere, uz senzibilnost savremenog doba.  

“Estetski pokreti padaju i uzdižu se, ali principi kvalitetnog dizajna su istrajni”, rekla je Selin Garland, vodeći industrijski dizajner Brizo brenda. “Invari Bath collection predstavlja epitom vanvremenske privlačnosti, balansirajući moderne instinkte sa klasičnim elementima, kako bi kreirali stil koji nije određen jednom erom”.

Brizo brend koristio je suptilne dizajnerske elemente, koji bi trebalo da predstavljaju jednostavne ukrase, kako bi prikazali svoje intrigantno umeće. Čitava Invari Bath kolekcija predstavlja prilagodivi apartman sa umivaonikom i kadom, kao i jedinstvenim tuševima i komponentama koje će vam pomoći u dizajniranju idealnog prostora.

Možete odabrati između tri različita oblika slavine – Arc, Column ili Angled. Trio će vam pružiti veliku količinu dizajnerske versatilnosti, dok Lever, Cross i Black Crystal Knog ručka uzdižu vaše dizajnerske izbore na sasvim novi nivo.

Sve Invari slavine mogu biti uklopljene sa odgovarajućim aksesoarima koji će bez sumnje ankerisati čitavu prostoriju. Takođe, moramo naglasiti da je Invari kupatilski apartman dostupan u brojnim finišima, poput poliranog zlata, luksuznog nikla, luksuznog zlata, luksuznog čelika i poliranog hroma. Kolekcija se već sada može naručiti.