INOVATIVNI MATERIJALI ZA ESTETSKO KUPATILO

Metalni efekti, Corten boje čelika i nijanse golublje sive: struktura metalnih oksida, koju je jednostavno nemoguće definisati…

Ukratko, velikodušna veličina i metalik finiši su glavni elementi Steeltech serije, noviteta u Granitoker liniji brenda Casalgrande Padana. Rezultat vrhunskih proizvodnih procesa, koje vode beskrajna istraživanja ove kompanije u polju najmodernije tehnologije, boja i dekoracije, Steeltech serija kombinuje vrhunsku estetiku sa najnovijim elementima od kamena, sa superiornim performansama bilo kog Casalgrande Padana proizvoda.

Obojeni preko cele površine u istoj nijansi, ovi predmeti se izdvajaju zbog svojih unikatnih metalik efekata u završnom sloju, gde su se sjaj, tekstura i boja, pobrinuli da to izgleda identično kao komad metala. Moderni dekorativni efekat poput ovog, namenjen je savremenim životnim prostorima ili projektima, gde se kombinacija teksturnih površina sa sjajnim završnim efektima pokazuje kao ponuda unikatnog taktilnog i vizuelnog iskustva. Ovi komadi mogu se smatrati najmodernijim, ekstremno svestranim industrijskim proizvodima, koji su toliko fleksibilni da se mogu uklopiti u bilo koje arhitektonske zahteve.

Napravljena od 10.5 mm debelih komada, Steeltech serija dostupna je u sivoj, bež i korten boji, sa fabričkim ili prirodnim završnim detaljima. Ekstermno su otporni na klizanje, savijanje, rđu i fleke, tako da mogu ispuniti veoma striktne zahteve po pitanju performansi, dok u isto vreme nude dekorativna rešenja koja se sjajno uklapaju u bilo koji projektat. Steeltech serija dostupna je sa antibakterijskim osobinama, uz koju dobijate i odgovarajući sertifikat; kao Bios Self- Cleaning® sa odličnim osobinama samostalnog čišćenja i smanjenja zagađenja.