Inovativne kreacije za kupatila

Na upravo završenom sajmu nameštaja Salone del Mobile u okviru sekcije koja prezentuje nameštaj i opremu za kupatila - Salone del Bagno 2018., Zucchetti. Kos Group predstavio je premijerno seriju novih proizvoda koji su rezultat kontinuiranih istraživanja oblika i tehnologija na temu komfora, total wellnessa u enterijeru i eksterijeru.

Potpuno, svestrano, funkcionalno kupatilo, gde korisnici postaju glavni igrači svog ličnog wellnessa i ekskluzivnih senzornih iskustava su noviteti koji su oduševili sve posetioce.

Ovo je projekat na kom je Zucchetti koji je lider u dizajnerskim krugovima, radio više od deset godina sa Kos brendom, stvarajući sve veći asortiman proizvoda koji zadovoljava potrebe razvijajućeg međunarodnog tržišta.

Poboljšanje korisnih senzacija koje podstiče voda u savršenom balansu dizajna, funkcionalnosti i inovacija je glavna ideja u trendovima kupatila za 2018. godinu.

Inovativne kreacije visokih performansi različite po tipu, cilju i funkciji - spremne su da stimulišu rituale koji uključuju telo i um. To je slučaj sa revolucionarnim ručnim tušem WaterCandy, novom Brim kolekcijom koje su dizajnirali Ludovica + Roberto Palomba i Closer kolekcijom koju je dizajnirao Diego Grandi.

Poseban fokus posvećen je otvorenim prostorima, koji u savremenom načinu života dobijaju sve više na značaju i namenjeni su vremenu koje korisnici moraju izdvojiti za sebe u savršenoj harmoniji sa prirodom. Glavna zvezda kolekcije je novi Quadrat Pool Relax koji su dizajnirali Ludovica + Roberto Palomba.

 

Povezane teme