Ikona stila: kolekcija Icon-X brenda THG Paris

Zajednička linija THG Paris x Studio F.A. Porsche detaljno kombinuje nemačku preciznost sa istinskim francuskim šarmom.

Više od 60 godina THG Paris razvija opremu za kupatila i primenjuje smele ideje, ostajući lider na tržištu. Od svog osnivanja 1959. godine, kompanija je koristila kreativnost i modernu tehnologiju za stvaranje sanitarija i galanterije koja zadovoljava najviše standarde. THG Paris nastoji da inspiriše promene i preoblikuje stvari sarađujući sa vodećim studijima i renomiranim dizajnerima. Tajna uspeha brenda je jednostavna: visokokvalitetni plemeniti materijali, luksuzan dizajn i tehnološke inovacije, pomešani u savršenim proporcijama.

Istorija kompanije govori o dugogodišnjem radu nekoliko generacija porodice, ljudima koje uvek vodi strast prema poslu i primeni novih ideja. Ovo je priča o inženjerima i zanatlijama koji su se posvetili svom voljenom poslu i svojim kreacijama, spremni da izdrže svaki test vremena.

THG Paris neprestano istražuje nove mogućnosti i u svom radu majstorski kombinuje tradiciju i inovativnost za stvaranje enterijera iz snova. Kolekcija Icon-X je najbolji dokaz. Linija nastala u saradnji sa Studio F.A. Porsche se odlikuje besprekornim dizajnom sa elegantnim oblinama, vanvremenskim oblicima i tankim profilom koji čine predmete savršenim dodatkom svakom kupatilu. Serija sadrži sve što vam je potrebno za stvaranje skladnog enterijera: umivaonike, kade, slavine i tuševe.

Kreatori kolekcije razradili su svaki detalj tako da će vas atmosfera u kupatilu oduševljavati svaki dan. Ali ništa manje pažnje nije posvećeno tehničkoj komponenti: napredna elektronska oprema je korišćena za snabdevanje vodom, ukrasni delovi su stvoreni laserskim tehnologijama, a sami predmeti su napravljeni od materijala nove generacije - titanijuma i ugljenika. Eko rešenja koja smanjuju potrošnju resursa zaslužuju posebno pominjanje: na primer, mehanizam slavine Icon-X automatski prilagođava protok i temperaturu vode.

THG Paris ima više od 10 godina iskustva u stvaranju pametne elektronike koja zadovoljava maksimalne potrebe. Dizajnerski biro brenda oslanja se na intuitivnu tehnologiju zadržavajući sve estetske karakteristike. Kompanija je trenutno spremna da ponudi tri rešenja za pametnu kuću.

Senzor pokreta

Zahvaljujući neupadljivom ugrađenom senzoru, sistem otkriva kršenje magnetnog polja kada se ruke približavaju i udaljavaju. Tako se potrošnja vode reguliše u realnom vremenu. Tehnologija osigurava higijensku upotrebu i omogućava vam da koristite slavinu bez kontakta.

Infracrveni senzor

Infracrveni senzor radi na sličan način kao i senzor pokreta: kada otkrije prisustvo, započinje protok vode i prestaje da teče kada u blizini nema ljudi. Ova tehnologija je odgovorna za udobnu upotrebu tuševa i uštedu vode.

Kontrola na dodir

Elektronski sistem upravljanja nudi savršen kompromis između upotrebe infracrvenog senzora i mehaničkog aktiviranja. Protok vode započinje jednostavnim pritiskom na dugme. Ekonomičan, higijenski i izdržljiv, ovaj tip regulatora obezbeđuje zagrevanje vode i preciznu kontrolu temperature.

Asortiman završnih obrada kolekcije može zadovoljiti sve želje. Kombinacija metalnih površina u različitim nijansama omogućava vam da naglasite čistoću linija i ekspresivnost predmeta, a različite vrste umetaka pružaju mogućnosti za kreiranje individualnog kupatila.