Grohe predstavlja ažuriranu kolekciju Allure slavina

Luksuz, elegancija oblika i sofisticirani dizajn spajaju se u novom izgledu Grohe Allure slavina, koje će pomoći da vaše kupatilo pretvorite u pravi spa.

„U poslednje vreme, ljudi sve više obraćaju pažnju na sopstveno zdravlje i mentalno blagostanje. To nas navodi da razmišljamo o kupatilu kao o prostoru koji je mnogo više od mesta za higijenske potrebe. Na kraju krajeva, voda je ta koja može da pruži osećanja radosti i bestežinskog stanja, koje nazivamo trenucima spokoja“, kaže Patrik Spek, šef dizajna u Lixil Emena.

„Naša ažurirana kolekcija Grohe Allure slavina i novih tuš modula iz premijum linije omogućiće svima da transformišu svoje kupatilo u moderan i udoban SPA-salon. Zahvaljujući pažljivo odabranim bojama, materijalima, završnim obradama i inovativnom dizajnu, naši novi proizvodi se lako prilagođavaju vašem kupatilu za maksimalnu individualnost.”

Kolekcija uključuje zidne slavine i slavine za kadu u nijansama "Cold Dawn", "Warm Sunset" i "Dark Graphite" u hrom ili mat verziji, kao i druge stilske dodatke iz kolekcije Grohe Allure. 

Luxury Experience