Glass Design predstavlja novu kolekciju kristalnih slavina

Više slika

Više slika

Ekskluzivni dizajn i umetničko “Made in Italy” zanatstvo koje karakteriše čitav proizvodni portfolio Glass Design brenda posebno je evidentan u njihovoj najnovijoj kolekciji, Crystal Water…

Ova unikatna i opčinjavajuća kolekcija inspirisana je samom lepotom vode, predstavljajući omaž njenoj prozirnosti i načinu na koji menja tok, naglašavajući pritom igru svetlosti i senke. Čistoća i prefinjenost sečenog kristala kombinovani su sa elegantnim elementima od metala, stvarajući tako slavine koje su otelotvorenje elegantne duše, koja je istovremeno klasična i savremena, pružajući besprekorno senzorno iskustvo svojim korisnicima.

Dodatna mogućnost kreiranja uniformisanog ambijenta zahvaljujući umivaonicima iz iste kolekcije samo poboljšava privlačnost ove kolekcije, garantujući luksuzni izgled koji će svako od nas poželeti u svom domu.

Crystal Water kolekcija sastoji se od dva tipa slavina – CWT (Crystal Water Tower) koje se montiraju na umivaonik i CWF (Crystal Water Fall) koje se montiraju na zid. CWT serija predstavlja savršenu mešavinu dizajna i tradicije.

Prikazujući cilindrično telo dostupno u dve visine, ovu slavinu je moguće kupiti sa tri kristalne obrade: Ramada, sa romboidnim geometrijskim motivom, Ice, koja nas asocira na ledene sculpture i Clivia, koja nudi prefinjene i elegantne vertikalne linije. Poluga, pisak i baza napravljeni su od mesinga, sa sedam dostupnih finiša: Satin Nickel, Chrome, Gold, Champagne, Satin Gold, Brunito i Rutenio.

Kada govorimo o CWF seriji, njeni pisci su proizvedeni od transparentnog ručno sečenog kristala, a potom su montirani na metalne podloge u Chrome, Gold ili Satin Gold finišima. Dostupne u Mono ili Double verziji, odnosno sa jednom ili dve poluge, CWF slavine dolaze sa pet opcija kristalnih dekoracija – Ramada, Ice, Clivia, Sole (inspirisan sunčevim zracima) i Slick (sa uglađenom formom).

Ukoliko ste ikada poželeli da transformišete svoje kupatilo u oazu stila i elegancije, ova Glass Design kolekcija vam sasvim sigurno može pomoći u tome.

Luxury Experience