Francuski brend želi da promeni naše viđenje kupatila

Francuska kompanija, Trone Paris, odlučila je da osveži izgled naših kupatila dodirima boje, pretvarajući ih u moderna i stilska okruženja…

Zapravo, brend je odlučio da redizajniran izgled konvencionalne toaletne šolje, u saradnji sa dizajnerima, inžinjerima i francuskim zanatlijama. Trone za cilj ima kreiranje izuzetnog iskustva radeći na komforu, higijeni i dizajnu ‘trona’! Kompanija želi da pretvori obične toaletne šolje u poželjne komade elegantnog iskustva, prvenstveno predstavljajući Icone01 i Callipyge modele, koji su to u nekoj meri i postigli.

Trone je dizajnirao koloritne, unikatne šolje, koje će postati fokalna tačka svakog kupatilskog prostora, uzdižući dekoraciju inače običnih kupatila. Odlučili su se za cilindrični oblik sedišta, koje možda deluje pomalo čudno, ali je kao takvo osmišljeno da pruža optimalno držanje tela.

Keramika Trone šolja emajlira se u Devreu, dok se same šolje proizvode od jasena, koji potiče iz Boa de Marouj šume. Šolje koriste magnetne ventile u sistemu za puštanje vode, koji ne zahteva struju kako bi savršeno obavljao svoju funkciju, dok je sam brend sarađivao sa Haroldom Kaveneom i Meilleur Ouvrier de France en Installation Sanitaire kako bi olakšali instalaciju svojih noviteta.

Trone Paris šolje fokusiraju se na dinamiku tečnosti, poput pritiska, protoka i smera kako bi osigurali optimalno i higijensko inspiranje, uz što manje potrošene vode.

Icone01 šolja, dostupna je u širokom asortimanu boja, a impresioniraće vas ne samo svojim elegantnim dizajnom, već i rezervoarom koji je napravljen od akrilnog stakla, akcentujući ekologiju kao jednu od svojih glavnih tema, dok je sa druge strane Callipyge model kreiran kao asimetrično, skulpturalno delo zavodljivih linija.