Filip Stark predstavlja White Tulip kolekciju sanitarije

Francuski dizajner Filip Stark dizajnirao je kolekciju sanitarije „White Tulip“ za nemački brend Duravit koristeći jedan izvor inspiracije. Inspirisan oblikom rascvetane bele lale, ova holistička kolekcija obuhvata umivaonike, nameštaj, kade, dodatke i slavine, dok svaki predmet iz luksuzne kolekcije ima skulpturalni karakter.

Samostojeći keramički umivaonik monolitnog dizajna jedan je od najupadljivijih elemenata u kolekciji i po potrebi se može pričvrstiti na zid ili pod. Predivni umivaonici impresioniraju svojom delikatno nagnutom ivicom prema spolja i dostupni su u dve veličine.

Kolekcija White Tulip takođe uključuje odgovarajuće samostojeće i zidne toalet šolje i bidee. Toaleti su opremljeni novom HigieneFlush tehnologijom koja optimalno čisti celu unutrašnju površinu. Ove toaletne šolje dolaze sa HigieneGlaze keramičkom glazurom koja obećava najveću čistoću iskorenjivanjem bakterija tokom vremena.

Asortiman kupatila je poboljšan odgovarajućim nameštajem. Ormarići sa dve ili tri staklene police su dostupni u raznim završnim obradama, uključujući puno drvo i saten mat. Još jedan cool element nameštaja je podna hromirana konzola sa drvenim policama koje se može opremiti sa jednim ili dva okrugla držača za peškire sa strane.

Serija White Tulip takođe ima odgovarajuća ogledala sa osvetljenjem dostupna u verzijama koje kontrolišu senzori ili aplikacija. Zanimljivo je da površina ovih ogledala izgleda skoro providna oko osvetljenog područja, što stvara prelepu iluziju. Svetlo sa memorijskim efektom se može sinhronizovati sa drugim lampama u dnevnom boravku i kontrolisati preko prateće mobilne aplikacije.

Luxury Experience