Ekskluzivna rezidencija u potpuno novom ruhu: Luksuz i sofisticiranost u svakoj prostoriji

Više slika

Više slika

Ukrajinski dizajneri Vitali Jorov i Irina Džemesiuk nedavno su preoblikovali ovo ekskluzivno prebivalište, unoseći u svaku sobu dodatni luksuz, glamur i sofisticiranost…

Ova estetika jednostavno se mora opisati ovako. S posvećenošću stvaranju predivnih ambijenata i udobnog okruženja za svakog svog klijenta, ovaj dizajn kupatila pažljivo je razvijen prema ukusu i željama vlasnika.

Kupatilo je bilo jedna od prostorija koju su dizajneri imali prilike transformisati, koristeći svoju maštovitost kako bi spojili različite stilove, oblike i materijale i stvorili savremeni doživljaj u tako intimnom delu kuće. Ključnu notu luksuza u ovom prostoru predstavljala je kombinacija komada iz renomiranih brendova Maison Valentina i Boca do Lobo.

Ovaj redizajn nije samo promenio izgled prostora, već je stvorio ambijent koji je sinonim za luksuz, udobnost i sofisticiranost. Svaka prostorija sada blista novim sjajem, a kupatilo nije izuzetak. Dizajneri su uspeli da stvore harmoniju između različitih elemenata, generišući okruženje koje odražava lični pečat vlasnika ove rezidencije.

Ova transformacija je primer posvećenosti dizajnera da pretoče viziju svojih klijenata u stvarnost i stvore prostor koji odražava njihov stil i ukus. Ukupni rezultat je jednostavno zadivljujući i još jedan dokaz da umetnost dizajna i luksuza mogu stvoriti prostor koji nadmašuje sva očekivanja.

Luxury Experience