Duravit Qatego: wellness oaza sa bezvremenskim dizajnom

Ako u kući postoji prostorija koja zaslužuje da se smatra našim ličnim utočištem, to je bez sumnje kupatilo.

Ovaj intimni prostor je mnogo više od sobe: to je oaza prirodnog wellnessa stvorena za opuštanje, negu i regeneraciju. Duravit to dobro razume. U stvari, ove godine je žlider u industriji predstavio novu kolekciju za kupatila, Qatego, dizajniranu da ovaj prostor učini oazom mira, sa nameštajem i dodacima koji savršeno izražavaju ovu viziju.

Kolekcija Qatego: prirodno opuštanje

Mnogo više od funkcionalnog prostora, kupatilo je mesto gde počinjemo i završavamo dan. Serija Qatego, sa svojim jasnim formalnim jezikom, pretvara kupatilo u opuštajući prostor i pojačava osećaj smirenosti kroz prirodnost svog dizajna.

Forme kolekcije su inspirisane kamenjem koje je delikatno zaglađeno vodom i napravljene od prirodnih materijala kao što su drvo, keramika i prirodni kamen. U međuvremenu, kupatilski nameštaj sadrži minimalističke i linearne forme koje se uklapaju sa dizajnom svetiljki. Ovaj kontrast između jasnih i organskih linija stvara snažan vizuelni uticaj.

U ovoj kompoziciji sa jasno nordijskim izgledom, prostor je opremljen sa nekoliko minimalističkih i dobro raspoređenih komada. Na zidu, umivaonik i njegova konzola predstavljaju ogledalo koje uključuje svetlo kako bi pružilo najveću funkcionalnost. U blizini, udobna fotelja je još jedan komad gde možete da se opustite i odmorite od spoljašnjeg sveta. Poput monolita zaglađenog vremenom, samostojeća kada je postavljena na tlo kako bi pružila opuštanje po meri.

Na kraju, dve stolice od plute igraju važnu ulogu dodajući toplinu i teksturu prostoru i nude upečatljiv vizuelni balans celoj sceni.

Luxury Experience