Duravit lansira kolekciju hi-tech toaletnih šolja

Duravit, nemački brend koji je poznat po proizvodnji visoko-kvalitetnih sanitarija, lansirao je SensoWash asortiman toaletnih šolji koje kombinuju svoju standardnu funkciju, sa funkcijom bidea, koju potpisuje Filip Stark. Opremljene hi-tech osobinama i HygieneGlaze površinom otpornom na bakterije, ove toaletne šolje osiguravaju higijensku čistoću, komfor i lakoću upotrebe.

Sve tehnološke komponente noviteta skrivene su u njihovim keramičkim telima, koja im daju čist, minimalistički izgled. Šolje imaju ravno sedište i beli poklopac, koji formira bide jedinicu sa keramikom. Takođe, one koriste Rimless tehnologiju puštanja vode koja obezbeđuje poboljšani protok.

Toaletnom šoljom se upravlja putem daljinskog upravljača i aplikacije pametnog telefona, koja korisnicima dozvoljava da sa lakoćom programiraju svoje profile zarad maksimalnog komfora. Druge osobine uključuju poklopac koji se automatski podiže i spušta, automatsko puštanje vode, prilagodivi bide, grejanje sedišta, funkciju uklanjanja mirisa i još nekoliko drugih.

SensoWash Starck f toaletne šolje dostupne su u dve verzije - SensoWash Starck f Plus i SensoWash Starck f Lite, za zidno i podno montiranje.