Duka predstavlja nove tuš kabine za savršeno uživanje

Duka, brend koji uvek obraća pažnju na savremene trendove, sugeriše nam nova, često iznenađujuća iskustva za opuštanje i svakodnevno blagostanje…

Ovoga puta, ponudili su nam neke od svojih najpoznatijih tuš kabina u verziji sa hromiranim staklom. Ova rešenja velikog estetskog uticaja osvetljavaju prostor kupatila i transformišu ga u svojevrsne wellness oaze. Hromirano staklo pretvara tuš kabine u elegantan, skladan, gostoljubiv i blistav komad vašeg doma, koji zahvaljujući svom dizajnu, ne samo da menja percepciju okoline, već takođe vašem ambijentu daje karakter i veću vizuelnu pronicljivost.

Tuš kabine od hromiranog stakla postaju elementi za opremanje sposobni za interakciju sa svetlošću, koji kupatilo pretvaraju u dinamično mesto sa snažnom ličnošću.

Hromirano staklo proizvodi se složenim postupkom vakuumskog hromiranja, katodnim prskanjem i bez nanošenja srebra ili aluminijuma na površinu. Nova završna obrada ni na koji način ne utiče na performanse stakla koje se može kaliti i tretirati tako da pruža otpornost na vodene žigove i kamenac. Kada se tuširate, 'ogledalo' vam omogućava da uživate u okolnom svetlu i prostoru bez žrtvovanja privatnosti: tuš kabina je time potvrđena kao prijatna oaza opuštanja i intimnosti.

Dizajn, udobnost, prilagođavanje proizvoda i karakteristike performansi aspekti su koji čine Duka tuš kabine sa hromiranim staklom savršenim rešenjem za poboljšanje okruženja kupatila, čineći ga izuzetno prostranim.