Duka otkriva ekspresivni potencijal stakla

Više slika

Više slika

Staklena završna obrada tuš kabine može doprineti definisanju dizajna kupatila, naglašavajući njegov stil i arhitekturu prostorije u kojoj se nalazi…

Ovo omogućava stvaranje savršenog prostora za tuširanje za svaku dizajnersku potrebu i estetski zahtev. Duka tuš kabine su konstruisane kao elementi nameštaja najvišeg kvaliteta, proučeni u svakom tehničkom i formalnom smislu kako bi se osigurala maksimalna funkcionalnost. Dostupni su u širokom spektru konfiguracija, uključujući prilagođene završne obrade profila i ostalih aluminijumskih komponenti. Pored toga, nudi se i raznovrstan asortiman stakla, koje vrlo lako može pretvoriti okruženje kupatila u scenario istinskog blagostanja.

Tuš kabine su osmišljene ne samo u smislu udobnosti vezane za svakodnevni ritual, već i u smislu estetskog zadovoljstva, čineći koncept personalizacije još temeljnijim. Pored klasičnog i vanvremenskog prozirnog stakla, Duka nudi različite verzije, od prozirnog sa belim ili antracit sitotiskom na gornjoj ivici stakla, preko Parsol sivu i Cincilla verzije sa reljefnim motivima na površini, do stakla Prive sa centralnim belim sitotiskom.

Raznolikost stakla takođe uključuje do najtraženije i najsofisticiranije završne obrade, kao što su:

Hromirano ogledalo: postiže se složenim vakuumskim procesom, katodnim raspršivanjem i bez taloženja srebra ili aluminijuma na površini. Ne menja karakteristike stakla za tuširanje i može biti kaljeno i čak tretirano, tako da može da izdrži vodene žigove i kamenac.

Nubes, završna obrada sitotiskom koja počinje na dnu tuš kabine i bledi prema gore, umanjujući intenzitet i stvaranje upečatljivog scenskog efekta.

Parsol siva Prive završna obrada sa antracit sitotiskom u sredini stakla daje tuš kabini posebno rigorozan i sofisticiran izgled.

Koju god završnu obradu da odaberete, Duka koristi samo kaljeno sigurnosno staklo iz sopstvenih fabrika u blizini Venecije, gde se staklo seče na milimetar za vrlo kratko vreme. Potom se transportuje u sedište u Bresanoneu, gde se odvija cela proizvodnja. Staklo karakteriše visoka otpornost na udarce, temperature i savijanje, odnosno dizajnirano je da zadrži svoje kvalitete u pogledu sigurnosti, snage i lepote duže vreme.

Zahvaljujući različitim vrstama stakla i raznim završnim obradama dostupnim za šarke, ručke i profile, Duka tuš kabina je prepoznatljiv element kupatila, koji sve više može da zadovolji različiteukuse, stilove života i životne potrebe.

Luxury Experience