Duka libero 5000 – mala arhitektura za velike Walk-In tuš kabine

Više slika

Više slika

libero 5000, jedna od najprepoznatljivijih tuš kabina kompanije Duka, poznata je po izuzetno čistoj, jasnoj estetici i savršeno izbalansiranom obliku, što je čini idealnom za 'unutrašnji dekor' gotovo svakog kupatila ili spa centra, bilo da je reč o stambenom ili komercijalnom prostoru.

Sada je dostupna u Inlab verziji, koja omogućava kreiranje novih upečatljivih konfiguracija. libero 5000 Inlab, Walk-In serija koja štedi prostor, okarakterisana je inteligentnim, izuzetno praktičnim dizajnom; opremljena je posebnim sistemom otvaranja kojim se klizna vrata uredno postavljaju iza fiksnog panela. Nova tuš kabina se tako pokazuje kao savršeno rešenje prilikom dizajniranja enterijera za mala do srednje velike kupatila, i sigurno će biti centralni element sobe.

Walk-In tuš zahteva više prostora od tradicionalne tuš kabine; sa svojim najnovijim modelom, Duka vam pruža udobnost, lepotu i sve vrhunske karakteristike libero 5000 čak i u 'malim arhitekturama'. Lagan, fluidni klizni pokret panela vrata, koji se savršeno postavlja iza fiksnog panela, garantuje lak, udoban ulazak (i izlazak) iz tuša. Vrata se zatvaraju bez preklapanja, što obezbeđuje bolju zaštitu od prskanja vode prilikom tuširanja.

libero 5000 Inlab model karakteriše sigurnosno staklo 8 mm debljine i posebno je otporan na udarce, što ga čini idealnim za upotrebu u hotelima i ugostiteljstvu. Dolazi sa ACS sistemom automatskog zatvaranja i zaustavljanja: laganim pritiskom, panel vrata polako klizi do potpuno otvorene ili zatvorene pozicije.

libero 5000 Inlab nudi tri različite opcije instalacije kako bi zadovoljio sve estetske i dizajnerske zahteve. Dostupan je sa zidnim profilom, bez zidnog profila - rešenje sve od stakla, sa zidnim nosačima - i sa zidno integrisanim profilom, novom metodom instalacije pri kojoj se tuš kabina pričvršćuje za zid kroz profil ugrađen u zid, ističući čist, minimalistički dizajn ikoničnog modela.

I na kraju, ali ne i najmanje bitno: Sa raznolikošću završnih obrada stakla u seriji libero 5000 Inlab - od prozirnog do matiranog, od hroma do efekta ogledala, do svilenkastog - mogućnosti za personalizaciju vašeg kupatila su praktično neograničene.

Sa libero 5000 Inlab, Duka nastavlja svoju evoluciju, i pruža još šira, specijalizovana rešenja.

Luxury Experience