Doživite wellness i dizajn u boji uz nove Duka libero 3000 tuš kabine

Prateći pura 5000 ColourArt, natura 4000 i libero 4000 Color Up Your Life, Duka nastavlja da proširuje asortiman proizvoda u boji.

Pametna i funkcionalna samostojeća tuš kabina libero 3000, dobija nove, sjajne završne obrade od bakarnog, mesinganog i crnog bisera. Zidni nosač garantuje maksimalnu stabilnost i sigurnost stakla uz poštovanje čistog, minimalističkog dizajna tuš kabine. Može se postaviti pod uglom od 30°, za diskretni izgled, ili pod uglom od 90°, za linearniji izgled.

libero 3000, napravljena je od kaljenog sigurnosnog stakla debljine 6 ili 8 mm, visine do 205 cm i širine do 140 cm. Takođe se može instalirati u posebnim situacijama kada su isečci neophodni, na primer kada je u kontaktu sa drugim arhitektonskim preprekama ili u prisustvu kosog krova.

libero 3000 je idealno Walk In rešenje za velika ili kupatila srednje veličine jer minimalistički dizajn vizuelno povećava prostor, dok nove boje odražavaju svetlost i pružaju novu atmosferu.

Dodavanjem Color Up Your Life seriji libero 3000, svi sistemi su sada pokriveni novim bisernim bojama. Klizna vrata, dvosklopiva ili okretna vrata modela natura 4000, preklopna ili okretna vrata kao Walk In rešenje libero 4000 i samostojeći bočni panel iz libero 3000 sada su dostupni u novim trendi bojama kako bi ponudili izbor i zadovoljavaju sve zahteve dizajna enterijera.

Sa svojim različitim sistemima otvaranja, jedinstvenim bojama profila, staklenim površinama i drugim strukturnim komponentama, tuš kabine natura 4000, libero 4000 i libero 3000 Color Up Your Life omogućavaju raznovrstan i jedinstven dizajn za kupatilo ili wellness prostor u stambenim i hotelskim okruženjima.

Ovo živopisno putovanje deo je istorije Duka kompanije koja nastavlja da predstavlja Made in Italy proizvodnju i stalni rast kroz dizajn, tehnologiju i kvalitet.

Luxury Experience