Dodir sofisticiranosti- Diametro35

Renovirana rezidencija iz 15. veka koja se nalazi u zaleđu ostrva Majorke, Son Julia Country House & SPA u Španiji je savršena lokacija za šarmantan, opuštajući i miran odmor.

Arhitektonska firma Jorge Bibiloni realizovala je prvo preuređenje konstrukcije odabirom nameštaja za 29 soba i apartmana sa posebnim naglaskom na detalje: prostore karakterišu topli i nijansirani ambijenti, koji gostima prenose pravi osećaj blagostanja.

Ovi enterijeri su dodatno poboljšani kontrastom stvorenim odlučujućim tonovima završne obrade. Najnovije preuređenje se odnosilo na enterijere osam apartmana, gde originalni lukovi odvajaju kupatilo od toaleta.

Ogledala koja su postavljena iza kupatilskih miksera stvaraju prelepe svetlosne efekte koji naglašavaju okolinu, dodajući tako moderan detalj nameštaju.

Štaviše, upotreba kamena i drveta daje kontinuitet ostatku konstrukcije. Što se tiče kupatila, izbor Ritmonio proizvoda Diametro 35, u crnoj boji, bio je genijalan za projekat zbog svog trenutnog i sofisticiranog stila.

Zahvaljujući svojoj funkcionalnosti, Diametro 35, zajedno sa svojim savremenim dizajnom, kupcima nudi pravo iskustvo dobrobiti. Inovativni stil Ritmonio proizvoda savršen je za sve elegantne butik hotele budući da ponuda i širok spektar dostupnih završnih obrada omogućavaju bilo kome da odabere najbolje rešenje za kupatilo.

Tehničke karakteristike:

Serija Diametro 35 pripada proizvodima koji štede vodu Ritmonio, a odlikuje ih ECO protok vode manji od 9 l / min.