Dodajte dozu stila i prefinjenosti svom kupatilu

Ukoliko ste ovog proleća osetili želju ili potrebu da renovirate svoje kupatilo, u potpunosti vas razumemo…

Neretko, kupatilo je jedna od najčešće zaboravljenih i zapostavljenih prostorija, koja se smatra čisto funkcionalnom. Ipak, kao što možda već i sami znate, ukoliko mu se posveti pažnja kupatilo vrlo lako dobija nove dimenzije i postaje naše skrovište od stvarnog sveta.

Novi dizajn brenda Scarabeo, koji potpisuje Studio Tecnico, privući će vam pažnju svojom esencijalnom elegancijom, poput prave Dive. Ova nova kolekcija predstavlja prefinjenu viziju sa višestrukim skrivenim kvalitetima koje možete sami otkriti.

Diva je novi koncept kupatilskog nameštaja brenda Scarabeo, koji savršeno kompletira eklektičnu Moon kolekciju umivaonika. Asortiman sadrži raznolike varijetete figura koje su okarakterisane prefinjenom dušom i velikodušnim dimenzijama.

Prijatni kontrast između širine umivaonika i prefinjenosti njihovih ivica glavni je detalj ove kolekcije, a ujedno se pojavljuje i u Moon kolekciji. Cevasti metalni ram dodatno akcentuje impresivno prisustvo umivaonika sa snažnom ličnošću, stvarajući pritom idealnu harmoniju oblika.

Diva kolekcija može pronaći svoje mesto u najrazličitijim postavkama, a dostupna je sa tri metalna finiša – mat crni, sivi i golublje sivi. Police i fioke nude svoja funkconalna rešenja u Alpaca, Cesio Verde, Macassar, Rovere Brizzo i Rovere Nodato drvenim esencijama. Police su takođe dostupne sa opcijom emajlirane keramike sa Pearl, Slate Grey, Lava, Ash, Tobacco, Sand, Matt Blue, Matt Rose i Matt Green završnim detaljima.

Na kraju, možemo reći da je Diva dinamični, prefinjeni predlog koji predstavlja savršeno dizajnersko rešenje za sve tipove kupatila, pa čak i ona sa ograničenim prostorom. U pitanju je efikasni dizajnerski sistem kompletiran aksesoarima, koji elegantno interpretira naše wellness potrebe.