Dizajnerska ikona u kupatilu - Nova samostojeća kada Theano Curved Edition

Više slika

Više slika

Samostojeća kada jasno ističe stil u svakom kupatilu: odvojena od zida, centralno pozicionirana u prostoru, privlači pažnju samopouzdanim dizajnom, posebno ako iznenadi neočekivanim izgledom, kao nova skulpturalna kada Theano Curved Edition od Villeroy & Boch.

Kao najnoviji dodatak uspešnoj kolekciji Theano, Theano Curved Edition ima bezvremenski oblik sa mekom, prirodnom zakrivljenošću kombinovanom sa neuobičajenom asimetrijom. Impresivan monolit predstavlja novi pogled na proporcije i geometrije - precizno ugrađen u filigranski dizajn koji impresionira ne samo svojim izgledom, već i prostranim unutrašnjim prostorom koji obećava vrlo ergonomsku udobnost pri kupanju: visoki naslon, moderna interpretacija tradicionalne drvene kade, omogućava vam da udobno sedite uspravno u kadi, dok niži naslon za leđa poziva na opuštanje. Elegantni fasetirani efekat na gornjem obodu dodaje savršeni završni dodir stilskoj kadi.

Theano Curved Edition kada je dostupna u različitim bojama: klasična sjajna bela Alpin, fina mat bela kamen i topla mat siva, koja dodaje stilsku prirodnu notu kadi. Opcija boje po izboru je takođe dostupna za ovaj impresivan monolit, sa unutrašnjošću kade u sjajnoj beloj boji i panelom u odabranoj boji. Izbor obuhvata preko 200 boja, uključujući popularne Artis nijanse za savršeno usklađenu kadu i umivaonik.

Theano Curved Edition je napravljena od visokokvalitetnog materijala Quaryl®, koji se sastoji od proverenog sanitarnog akrila i mineralnog kvarca, što čini samostojeću kadu izuzetno čvrstom uprkos tankim ivicama i zidovima. Quaryl® je takođe prijatan za kožu, dugotrajan i lako se čisti.

Samostojeća kada Theano Curved Edition dostupna je u novoj veličini 170 x 75 cm sa centralnim odvodom i ventilom za pražnjenje u beloj Alpin, hromu ili belom kamenu. Dizajn preliva je dostupan u dve atraktivne alternative: sa prelivom i funkcijom push-to-open i bez preliva sa nevidljivom funkcijom ViFlow. Takođe je dostupan i sistem punjenja SilentFlow kao opcija za dodatnu udobnost: voda ulazi u kadu odozdo u obliku zvezde - tako da nema dosadnog prskanja dok pripremate opuštajuću, raskošnu kupku.

Luxury Experience