Diva - moderni koncept za rafinirana kupatila

Njegova esencijalna elegancija će privući vašu pažnju, poput prave Dive…

Noviteti brenda Scarabeo nude vam prefinjenu viziju i višestruke skrivene kvalitete, koje možete sami otkriti. Diva je novi koncept kupatilskog nameštaja koji je slavni brend dizajnirao, kako bi kompletirao svoju eklektičnu Moon kolekciju umivaonika. Novi asortiman sadrži brojne siluete, okarakterisane prefinjenom dušom i velikodušnim dimenzijama.

DIVA koncept je okarakterisan zadovoljavajućim kontrastom između širine umivaonika i prefinjenosti njegovih ivica, što je jedan od glavnih elemenata Moon kolekcije. Cevasta, metalna struktura pridržava impresivno prisustvo umivaonika sa snažnom ličnošću, kreirajući zavodljivu harmoniju oblika.

DIVA se može integrisati u različita okruženja, sa tri dostupna metalna finiša – mat crna, siva i golublje siva. Police i fione nude svoja funkcionalna rešenja u Alpaca, Cesio Verde, Macassar, Rovere Brizzo i Rovere Nodato drvenih esencija.

Police su dostupne u varijantama od emajlirane keramike, sa Pearl, Slate Grey, Lava, Ash, Tobacco, Sand, mat Blue, mat Rose i mat Green.

Na kraju, možemo reći da je DIVA dinamični, prefinjeni predlog i savršena solucija za sve tipove kupatila, pa čak i ona sa ograničenim prostorom. Višestruke kombinacije umivaonika, finiša, drvenih esencija i boja, udahnjuju život za više od sto kreativnih rešenja.