Diamond - vanvremenska i opčinjavajuća kolekcija Maison Valentina

Prilikom dekoracije jednog doma, važno je obratiti pažnju na sve njegove aspekte i sve prostorije koje ga sačinjavaju…

Iako se dnevnom boravku, ulaznim prostorima i spavaćim sobama kao po pravilu posvećuje najveća količina pažnje i njihov dizajn se pažljivo planira, kupatilo je jedna od onih prostorija koje su nepravično zapostavljene i zaboravljene, iako je njihova glavna funkcija relaksacija, opuštanje i isključivanje čitavog spoljnog sveta iz vaših misli. Kupatilo, kao što smo više puta napomenuli, mora biti naša lična oaza, skrovište od svih briga i mora, mesto u kom sa uživanjem provodimo svoje vreme. Brojni brendovi nude rešenja po meri za ovaj intimni prostor, a Maison Valentina definitivno je jedan od najboljih.

Svakom svom klijentu, oni nude rešenja u formi introspektivnih trenutaka i unikatnog iskustva, baziranih na raskošnom i prefinjenom kupatilskom nameštaju, pružajući nam priliku da zaista uživamo u vremenu provedenom u brizi o sebi i svojim mislima.

Slavni brend veruje da luksuzna i ekskluzivna kupatila mogu probuditi čula ljudi i navesti ih da svojom maštom odu na neku udaljenu lokaciju, zbog čega se talentovani Maison Valentina majstori uvek trude da prevaziđu sami sebe, sva očekivanja i sve želje vezane za njihove veličanstvene proizvode.

Samim tim, njihova potraga za inovacijama i funkcionalnošću dovela je do proširenja Diamond Family linije, koja klijentima sada nudi raznoliki i luksuzni asortiman opcija za sve njihove prostore. Diamon kolekcija, sa stilom dragocenog kamena, ostaviće trag u dizajnu svakog kupatila. Nove kade koje su njen deo dobile su veličanstveni dizajn kombinovan sa mermernim detaljima visokog sjaja, pa će samim tim sa lakoćom unaprediti enterijer kupatila i stvoriti savršeno okruženje za uživanje.

Lansiranje najnovije kolekcije brenda pre svega je namenjeno svim ljubiteljima dizajna koji su u potrazi za luksuznim komadima nameštaja za svaki kutak svog doma, nudeći im unikatna i senzoralna iskustva, na najdelikatniji i najspektakularniji način. Diamond kade su dokaz posvećenosti ovog brenda ispunjavanju želja svojih klijenata, istovremeno održavajući balans između vanvremenskih vrednosti dizajna i neverovatnog kvaliteta.