Dame by Kreoo – umivaonici poput umetničkih dela

Kolekcija „Dame“ za Kreoo je proslava različitih estetika koje slede jedna drugu kako bi dale život jedinstvenim predmetima posvećenih kupatilu.

Dve duše opisuju isti proizvod, čiji dizajn proizilazi iz dihotomije između klasičnog i savremenog, između minimalističkog i dekorativnog. Ovom kolekcijom, Kristof Pije rešava odnos između „starog“ i „novog“ i dizajnira kolekciju samostojećih mermernih umivaonika, koji imaju deo glatke površine sa mat završnom obradom, kao i umivaonike sa ručno klesanim motivima.

Spoljašnji deo umivaonika, bio on kružni ili pravougaoni obogaćen je površinama tretiranim kao da je reč o dragocenoj skulpturi, zahvaljujući znanju obrade prirodnog kamena kompanije Kreoo. Pored prefinjenog reljefnog dizajna, napravljenog od detalja koji dočaravaju biljni svet, unutrašnjost može biti napravljena od drugog, glatkog mermera za elegantan dvobojni efekat.

Geometrijski oblici umivaonika koji čine porodicu Dame idealni su za stambene projekte i mogu se prilagoditi u pet vrsta mermera iz kataloga brenda.  

Luxury Experience