Cropelli predstavlja svoj debi na Fuorisalone

Više slika

Više slika

Cropelli, istaknuti brend u svojoj branši koji se decenijama bavi proizvodnjom visokokvalitetnih tuš sistema, priprema se za svoj debitantski nastup na Fuorisalone, učestvujući na događaju Archiproducts Milano...

Projekat za 2024. godinu, koji realizuje Studiopepe, fokusira se na temu vode sa ciljem da posetiocima ponudi imerzivno i fluidno iskustvo, inspirisano elementima prirode, a pre svega vodom, koja će stoga imati dvostruku ulogu inspirativnog principa i dizajnerske ideje.

Prisustvo Cropelli brenda na događaju AQUA potpuno je usredsređeno na ovu temu: kompanija je po definiciji povezana s vodom kao prirodnim elementom i njena istorija predstavlja preduzetnički model zasnovan na specijalizovanim veštinama u sektoru kupatila i na inovacijama od samog početka. Današnji debi na AQUA projektu stoga naglašava najveće interesovanje Cropelli brenda za svet dizajna i projekata.

Alyssia by Cropelli: evoluirano iskustvo tuširanja za svakodnevni ritual

Alyssia, kao rezultat mlade i sveže kreativnosti, je sistem koji transformiše tuš u element nameštaja, za svakodnevno iskustvo maksimalne udobnosti, usko povezano sa trenutnim potrebama potrošača. Alyssia kombinuje praktičnost i eleganciju: ističe se u kupatilu kao dizajnerski element koji stvara identitet i dodaje karakter.

Kolekcija Alyssia sastoji se od niže police Mobile Low ili, alternativno, visokog kontejnera Mobile High koji, postavljen u donjem delu tuša, može obavljati vrednu funkciju kutije za skladištenje bez potrebe za dodatnim zidarskim radovima, pored tipičnih elemenata tuša, kao što su tuš glava, stub, ručni tuš itd.

Kolekcija je napravljena od nerđajućeg čelika: materijal koji je lep za gledanje, ali i otporan i sa veoma niskim ekološkim uticajem jer jednom proizveden i primenjen više ne uzrokuje emisije zagađivača niti probleme sa odlaganjem i regeneracijom. Alyssia će stoga ostati kao nova veoma dugo vremena, tokom kojeg će uvek biti sigurna i savršeno funkcionalna.

Alyssia se izdvaja funkcionalnošću svog dizajna i originalnošću svog koncepta: suštinska i lako integrisana u bilo koje kupatilsko okruženje, njene opcije visoke ili niske pokretne police mogu se odvojiti od delova iznad kako bi se omogućila instalacija čak i na bočnom zidu tuš kabine.

Boja je deo DNK Alyssie: to je njena suština i govori o različitoj i inovativnoj ideji tuša. Zato Cropelli nudi komplet u mnogim različitim završnim obradama boja, uključujući brušeni čelik i crnu ili belu mat, do potpuno prilagodljivih rešenja i završnih obrada boja.

Luxury Experience