Brummel predstavlja luksuzna EGO kupatila

“Bathroom Collection” koju kreira Brummel, stvara u veoma specifičnom i važnom prostoru, drugačiji, vrlo lični stil, a odlikuje je lakoća, prirodna elegancija i jednostavnost.

Brummel kupatilo može biti savršeno prilagodljivo svakom unutrašnjem rešenju, klasičnom ili savremenom, sa suštinskom elegancijom i rafiniranim luksuzom.

Ova vrednost se uvek postiže čistim, delikatnim i radoznalim dizajnom, definišući bogato, fascinantno i jedinstveno stvaranje.

Svaki model kombinuje tradicionalna Brummel rigorozna pravila u vezi sa kvalitetom sa neprolaznom zavodljivošću koja je često obogaćena detaljima Art Deco.

Preferirana završna obrada je u vidu Wengè sa mat modnim tretmanom, prefinjeni Ebony Makassar, dragoceni Rosevood Santos, kao i lakirani hrast, koji su predstavljeni u luksuznoj sjajnoj ili mat završnici.

Lakirana završna obrada je sublimirna, naročito u ekskluzivnom "led" efektu koji je prekretnica kada je u pitanju najviši kvalitet.

Ovi stilski i kvalitetni izbori pružaju odličnu fleksibilnost i osiguravaju da su rešenja Brummelove kolekcije prirodna evolucija svih aspekata globalnog dizajna enterijera koju je promovisao Brummel. Reč je o nizu veoma različitih rešenja, raznovrsnih idealnih predloga za obradu bilo kog rezidencijalnog objekta. U okviru kolekcije nalaze se modeli Ola, Kala, Licia i Loto.

N.V.T.