Boja kao harmonična veza između lavaboa i sanitarnih elemenata u SIMAS viziji

Više slika

Više slika

U kolekcijama dizajnerskih lavaboa i sanitarija SIMAS brenda, 100% proizvedenih u Italiji, boja postaje harmonična veza koja kupatilu pruža funkcionalan i elegantan estetski doživljaj, čak i u kombinaciji različitih kolekcija…

Zahvaljujući rafiniranoj obradi keramičkog materijala, lavaboi su dostupni u mnogim oblicima - okruglim, ovalnim, kvadratnim, pravougaonim, sa integrisanim, nadgradnim, zidnim i slobodnostojećim umivaonicima, kao i u mnogim veličinama od veoma malih umivaonika od 25cm do velikih dvostrukih umivaonika od 141cm.

Primer je kombinacija nedavno predstavljenih kolekcija lavaboa BALLOON, potpisanih od strane Simas Design tima, i PO•MO, dizajniranih od strane Terija Pekorea, sa zidnim ili slobodnostojećim WC šoljama i bideima kolekcije HENGES, kreiranim od strane Simone Mikeli. Kolekcije su dostupne u širokoj paleti trendi boja od čak 19 nijansi, od širokog spektra mat finiša poput Bianco, Nero, Antracite, Cemento, Tela, Pervinca, Navy, Mirto, Prugna, Moka i Sabbia, do potpuno novih i atraktivnih sjajnih finiša kao što su Caramello (nijansa puder roze), Capri (tamna nijansa plave između tirkizne i plave), Menta (tamna hladno zelena), Narciso (energično žuta), Rubino (tamnocrvena), Grafite (svetlo siva), uz klasične sjajne nijanse nero i bianco.

BALLOON by SIMAS

4 "činije" prijateljskog dizajna, predstavljene u dva kvadratna i dva kružna oblika sa različitim prečnicima i dubinama, sa jakom ličnošću, radosne, pune svetla, boje i energije, zahvaljujući i potpuno novim sjajnim bojama.

PO•MO by SIMAS

Linija umivaonika, nadgradnih, zidnih i slobodnostojećih sa geometrijskim i odlučnim oblicima, čija je estetika karakterisana "stepenom" na bazi svakog komada. Izabrani oblici su okrugli i ovalni, koji se igraju različitim dimenzijama u bazi i visini.

HENGES by SIMAS

WC šolja, strogo bezrebrna, i bide koji čine deo kompletne kolekcije, ističu se visokokvalitetnom izradom, čvrstim, impozantnim, bezbednim oblicima, a istovremeno i mekim i elegantnim, po veličini, lepoti boja, sofisticiranim finišima. Ikonični čisti i tihi volumeni, čije dizajnerske specifičnosti ističu arhitektonsku čistoću keramičkih oblika.

SIMAS, od 1955. godine, proizvodi keramičke umivaonike i sanitarije sa sertifikovanim proizvodnim procesima koji obraćaju veliku pažnju na kružnu ekonomiju i pitanja poput štednje vode/energije, kako bi napravili zelene proizvode sa smanjenim ekološkim uticajem koji su funkcionalni, sigurni za upotrebu i laki za čišćenje.

Luxury Experience