BEMMA - tradicionalna kupatilska kolekcija stvorena da traje

Više slika

Više slika

Mark Volinski, vlasnik i predsednik kompanije WETSTYLE, i Mario Muto, istaknuti dizajner za Crate&Barrel, Pottery Barn i druge svetski poznate brendove, sa ponosom predstavljaju BEMMA, novu liniju usmerenu na dizajnerske lavaboe i pribor za kupatilo iz snova...

Sa lansiranjem osam inauguracijskih kolekcija, uz sjajan odgovor kupaca, BEMMA se fokusira na popunjavanje jasne praznine na tržištu luksuznih i visokokvalitetnih lavaboa.

"Linija BEMMA je stvorena kako bi se izdvojila iz mora sivih lavaboa koji se već nalaze na tržištu", kaže Mario Muto, generalni menadžer i glavni dizajner u BEMMA Design. "Razvijamo hrabre dizajne iz modernističke perspektive, koji se jednako dobro uklapaju i u tradicionalne ili klasične domove."

Nakon dubinskog istraživanja tržišta i konkurentske analize prostora za lavaboe, BEMMA je lansirana kao rešenje za takmičenje na tržištu srednje i niže visokih proizvoda, rešavajući prazninu stvorenu serijom spajanja, preuzimanja i propasti u industriji. Fokusiranjem na novu estetiku dizajna kvalitetnih proizvoda u tranziciji i tradicionalnih proizvoda, po atraktivnoj ceni, BEMMA ulazi na tržište kao konkurentska alternativa kolekcijama Ferguson James Martin i Signature Hardware, između ostalih.

"S obzirom na dinamiku koja se odigrava u industriji, videli smo otvaranje za proizvod s razumnom cenom, srednjim i nižim visokim proizvodom", objašnjava Mark Volinski, vlasnik i predsednik kompanije WETSTYLE i osnivački partner BEMMA. "Osnovali smo ovu kompaniju kako bismo se usredsredili na lavaboe koji se kreću od 1.200 do 3.000 dolara, uključujući radnu površinu, sudoperu, lavabo i pozadinu, i verujemo da će mnogi nezavisni distributeri biti zainteresovani za prodaju nekih novih i lepih dizajna."

Izgrađeni za dugoročno trajanje

S obzirom na veliku upotrebu čvrstih drvenih materijala, ugradnju satiniranog metala i završne obrade nivoa 5 kompanije Sherwin Williams, BEMMA se fokusira na isporuku visokokvalitetnih, dizajniranih lavaboa sa atraktivnim novim bojama i estetikom dizajna. Prihvatajući i stil i kvalitet, BEMMA linija lavaboa izrađena je kako bi trajala zahvaljujući svojoj konstrukciji sa čvornim spojevima i uključivanju čvrstih materijala kao što su sušeno hrastovo, orahovo i brezovo drvo, evropske fioke sa soft-close mehanizmom, italijanski Carrara mermer, vrhunske završne lakirane površine kompanije Sherwin Williams, ručice, keramičke glazure i mnoge druge.

Osam savremenih, tradicionalnih i tranzicionih kolekcija BEMMA, uključujući Gracie, Montauk, Lucio, Terra, Canyon, Hudson, Zanzi i Clara, obuhvataju rafiniranu formu i funkciju, sa čistim, sofisticiranim linijama i različitim elegantnim završnicama. Većina kolekcija dostupna je u četiri veličine, od 24" do 60", u više boja, i sve kolekcije dolaze sa petogodišnjim jamstvom.

Luxury Experience