Astro & Aura by Antonio Lupi - umivaonici u kockama leda

Skulpturalni, monolitni, fluidni i svetli, novi umivaonici koje je dizajnirao Marko Piva za Antonio Lupi stvaraju novi koncept u kupatilu koji se u potpunosti fokusira na vodu.

Umivaonici Astro & Aura su poput magičnih totema koji izgledaju kao da su izvajani od leda. Svojim providnim sjajem stvaraju atmosferu punu emocija kako bi ponudili jedinstveno i ekskluzivno wellness iskustvo.

Providni i svetleći umivaonici napravljeni su od bloka Cristalmood, ekskluzivnog i potpuno eko-održivog materijala koji omogućava kreaciju jedinstvenih oblika i efekata koji bi bili nezamislivi sa bilo kojim drugim materijalom. Faze proizvodnje Cristalmooda su prilično složene i zahtevaju stručno umeće. 

Oba samostojeća umivaonika su napravljena od jednog bloka Cristalmooda, otpornog, savitljivog i eko-održivog materijala koji se može reciklirati i dostupni su u 13 različitih boja sa LED osvetljenjem.

Astro umivaonik je zamišljen kao kocka leda i može se dopuniti samostojećim elementom. Aura u sebi krije svoj odvod i sifon, a njena posuda je inspirisana protokom vode koja je sposobna, kap po kap, da izrezuje led.

Ukoliko želite nešto spektakularno u vašem kupatilu, ovi umivaonici su pravi izbor. Oni su takođe jedinstvo tehnoloških inovacija jer izvlače maksimum iz posebnog materijala kao što je Cristalmood, nudeći nam ekskluzivne proizvode koji spajaju stilsku i funkcionalnu avangardu sa fokusom na održivost.

Luxury Experience