Artis umivaonici transformišu vaše kupatilo

Više slika

Više slika

Prošla su vremena klinički belih prostora za umivanje...

Kada se radi o dizajniranju kupatila, danas je u trendu kreiranje individualnih prostora u kojima se osećamo ugodno i opušteno – a bogate, izražajne boje su idealan način za postizanje tog učinka. "Stvaraju iluziju dubine koji prenosi osećaj sigurnosti," kaže stručnjak za boje Gesa Hansen. Za seriju BiColour Artis umivaonika, nemačko-danska dizajnerka razvila je tri nove nijanse za wellness kupatila: Frozen, Forest i Deep Ocean.

Priroda kao koncept boje

Briljantno sivo zimsko nebo, bujno zelenilo šume ili dubine okeana - sa Frozen, Forest i Deep Ocean, paleta boja za seriju BiColour Artis umivaonika sada uključuje tri nove zemljane nijanse. "Vidim ih kao antitezu digitalnom svetu s njegovim prilično hladnim i bezličnim bojama," objašnjava Gesa. "Plava i zelena su dominantne boje u prirodi, za kojima mnogi ljudi danas čeznu." Posebno Forest, smirujuća tamnozelena, unosi vezu s prirodom u kupatilo i lepo se kombinuje s drugim tamnim nijansama za stvaranje uzbudljivih izgleda. Frozen i Deep Ocean imaju hladniji osećaj, ali se mogu lepo kombinovati s elementima od drveta kako bi se stvorila potrebna toplina u prostoru.

Simfonija oblika i boja

S ova tri nova dodatka, Artis paleta boja sada se sastoji od 10 nijansi, kao i dve bele opcije White Alpin i Stone White. Koncept, međutim, ostaje isti: u BiColour seriji, obojeni spoljni deo umivaonika je u kontrastu s sjajno belim unutrašnjim delom. Precizan obod oko umivaonika čini ovaj kontrast još živopisnijim, istovremeno naglašavajući nežan dizajn visokokvalitetnog TitanCerama. Artis umivaonici dostupni su u četiri oblika: okrugli, ovalni, kvadratni i pravougaoni, te se mogu kombinovati s nameštajem iz kolekcija Antao, Finion, Collaro i Legato. Jedina odluka koja se sada treba doneti je savršena boja. Pomoć je pri ruci s Colour Wheel, digitalnim alatom koji pruža inspiraciju i savete za efekte boja i omogućava eksperimentisanje s širokim spektrom kombinacija.

Luxury Experience