Arga 180 – kada za jedinstveno spa iskustvo u vašem domu

Jacuzzi Europe i italijanski Whynot Design studio, sarađivali su kako bi zajedno kreirali Arga kadu, pre nekolkko godina…

Sada, oni su se ponovo sastali, kako bi nam ponudili unapređenu verziju svog zajedničkog proizvoda, nazvanu Arga 180. Sa pravougaonim oblikom, nova kada je kao stvorena za kupatila minimalističkog i luksuznog stila, dok se može postaviti uz zid, ugao ili u centralnom delu prostorije.

Kako saznajemo, nova Arga kada ima slične opcije kao i njena originalna verzija, dok dolazi sa drugačijim oblikom. Ona ima Swirlpool tehnologiju, Whisper+ opciju, kao i ilumaterapiju, hromoterapiju i integrisani dispenser soli za kupanje, kako bi svojim korisnicima ponudila spa iskustvo u njihovom domu. Ona kombinuje beneficije zvuka, boja, slatkih mirisa i vodenih talasa, zarad stvaranja multisenzornog iskustva kupanja.

Swirlpool tehnologija konstantno održava temperaturu vode, dok istovremeno generiše umirujuće talase koji masiraju vaše telo. Sa druge strane, Whisper+ tehnologija vam osigurava pravu tišinu, dok će se opcija integrisanih LED svetala pobrinuti za hromoterapiju.

Osim toga, ova kada dolazi sa integrisanim ovalnim touchpadom koji vam daje mogućnost kontrole svih njenih opcija. Dostupna je u četiri varijante.